Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este iubita lui David Miculescu! Alexia are 21 de ani şi l-a dat peste cap pe atacantul de la FCSB

Publicat: 4 august 2024, 10:23

Reclamă
Cât de frumoasă este iubita lui David Miculescu! Alexia are 21 de ani şi l-a dat peste cap pe atacantul de la FCSB

Cât de frumoasă este iubita lui David Miculescu

Alexia Elena şi David Miculescu / Colaj Instagram

Iată cât de frumoasă este iubita lui David Miculescu. Alexia Elena e de mai mult timp într-o relaţie cu atacantul care a devenit titular la campioana României, FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra în vârstă de 21 de ani a fost alături de Miculescu la petrecerea de titlu a roş-albaştrilor. Ea a sărbătorit chiar pe teren alături de jucătorul transferat cu 1.7 milioane de euro de la UTA.

Cât de frumoasă este iubita lui David Miculescu

David Miculescu tocmai a postat, pe reţelele sociale, o imagine alături de Alexia. A adunat imediat peste 1.000 de aprecieri.

Cel mai frumos cuplu„, i-a comentat un urmăritor fotbalistului de la FCSB.

Alexia este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ea este răsfăţată cu buchete uriaşe de trandafiri de Miculescu, dar şi cu vacanţe în destinaţii exotice.

Reclamă
Reclamă 4

David Miculescu este fără gol în startul noului sezon din Liga 1. În total, în tricoul roş-albastru, a înscris 8 goluri în 74 de meciuri din campionat.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!”

David Miculescu a oferit o reacţie savuroasă despre Octavian Popescu, imediat după ce FCSB a câştigat Supercupa României. Atacantul a fost unul dintre marcatorii partidei, încheiate cu scorul de 3-0 pentru campioana României.

Octavian Popescu nu a fost în lotul FCSB-ului, dat fiind faptul că a fost operat, în această vară. Decarul campioanei va rata şi primele etape din noul sezon.

Reclamă

David Miculescu şi Octavian Popescu sunt buni prieteni. La finalul partidei cu Corvinul, atacantul a fost întrebat ce îşi doreşte în noul sezon. Acesta a transmis că vrea să marcheze cât mai mult şi de asemenea, a glumit şi a spus că îşi doreşte ca Octavian Popescu să nu mai revină la echipă.

De asemenea, David Miculescu a transmis că în următoarele partidei, FCSB va arăta mult mai bine, dat fiind faptul că încă nu a avut timp să se obişnuiască cu noii jucători transferaţi.

Suntem foarte bucuros că am reuşit să câştigăm. A fost puţin mai greu, până am reuşit să deschidem scorul. S-a văzut că a fost primul meci, şi Ştefănescu e un jucător nou, mai trebuie puţin şi ajugem să ne înţelegem.

Nu pot să spun că a fost presiune, dar a fost această formulă nouă, a fost abia al treilea meci cu Ştefănescu, mai avem puţin până când ne vom înţelege pe teren.

Nu este presiune, mă ambiţionez mai mult, sper să înscriu la fiecare meci, să-mi ajut colegii. Revin şi ceilalţi, sperăm să intre de mâine.

Îşi dorea de mult acest transfer, este o pierdere, dar ne bucurăm pentru el. Îmi doresc să marchez cât mai mult şi să nu mai vină Tavi la echipă”, a declarat David Miculescu, pentru digisport.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:04

Stella Rutto a ratat calificarea în finală la 3.000 metri obstacole, de la Jocurile Olimpice 2024

11:50

CFR Cluj – U Cluj LIVE TEXT, 22:00! Derby spectaculos în Gruia. Dan Petrescu, rivalul lui Ioan Ovidiu Sabău. Echipele probabile

11:50

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber, asalt spre finală!

11:02

Dan Petrescu l-a auzit pe David Popovici şi a făcut o comparaţie crudă între România şi Ungaria: „Hai să spunem realitatea!”

10:48

„Această luptă este pentru demnitatea mea!” Imane Khelif, reacţie fermă după ce a câştigat o medalie la Jocurile Olimpice

10:07

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec în Liga 1: „Încercăm să îl aducem! Trebuie să bag mâna adânc în buzunar!”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă”
Citește și