Închide meniul

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 23:34

Reclamă
David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină! Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu

David Miculescu şi Octavian Popescu/ Profimedia

David Miculescu a oferit o reacţie savuroasă despre Octavian Popescu, imediat după ce FCSB a câştigat Supercupa României. Atacantul a fost unul dintre marcatorii partidei, încheiate cu scorul de 3-0 pentru campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu nu a fost în lotul FCSB-ului, dat fiind faptul că a fost operat, în această vară. Decarul campioanei va rata şi primele etape din noul sezon.

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu

David Miculescu şi Octavian Popescu sunt buni prieteni. La finalul partidei cu Corvinul, atacantul a fost întrebat ce îşi doreşte în noul sezon. Acesta a transmis că vrea să marcheze cât mai mult şi de asemenea, a glumit şi a spus că îşi doreşte ca Octavian Popescu să nu mai revină la echipă.

De asemenea, David Miculescu a transmis că în următoarele partidei, FCSB va arăta mult mai bine, dat fiind faptul că încă nu a avut timp să se obişnuiască cu noii jucători transferaţi.

„Suntem foarte bucuros că am reuşit să câştigăm. A fost puţin mai greu, până am reuşit să deschidem scorul. S-a văzut că a fost primul meci, şi Ştefănescu e un jucător nou, mai trebuie puţin şi ajugem să ne înţelegem.

Reclamă
Reclamă 4

Nu pot să spun că a fost presiune, dar a fost această formulă nouă, a fost abia al treilea meci cu Ştefănescu, mai avem puţin până când ne vom înţelege pe teren.

Nu este presiune, mă ambiţionez mai mult, sper să înscriu la fiecare meci, să-mi ajut colegii. Revin şi ceilalţi, sperăm să intre de mâine, de când vom începe antrenamentele pentru meciul cu Virtus.

Îşi dorea de mult acest transfer, este o pierdere, dar ne bucurăm pentru el. Îmi doresc să marchez cât mai mult şi să nu mai vină Tavi la echipă”, a declarat David Miculescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Calvarul prin care a trecut Octavian Popescu, înainte să se opereze

Mihai Stoica a dezvăluit calvarul prin care a trecut Octavian Popescu, înainte să se opereze. Oficialul de la FCSB a spus că imaginea cu Tavi Popescu după operaţie l-a marcat.

„Este ceva care nici măcar nu mi-a făcut bine să văd, a avut un corp liber inframaleolar, ceva i se plimba prin picior, dar e ceva care arată… Cam cât o falangă de deget. E chestia din recipient. Asta i se plimba prin picior.

Mulţi îl criticau că nu joacă, că nu face, dar eu ştiu câte discuţii am avut cu el şi îl rugam să intre indiferent de cum este Riscul nu era foarte mare, dar nu era el 100%, nici 50% nu era. Cu toate astea a jucat şi a făcut-o foarte bine în play-off, când a contat. Pe Pantea îl pierduseam şi nu aveam jucător sub vârstă (n.r. – U21).

Copilul ăsta (n.r. – Octavian Popescu) şi-a dat viaţa, dar mulţi îl criticau, că nu ştiau ce se întâmplă cu el. Va lipsi între 4-6 săptămâni, începând de când se va antrena cu echipa, chiar acum îmi scria că acum poate păşi uşor. Poate deja călca pe picior. S-a operat în Belgia.

Cred că iunie şi iulie (n.r. – lipseşte Octavian Popescu). Ar fi excepţional să poată juca în turul al treilea Champions League (n.r. – 6/7, respectiv 13 august)„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:33

„Nu cred în generații!” Mircea Lucescu, mesaj ferm după parcursul remarcabil al României de la EURO 2024! Comparația cu anii ’90

14:14

Mesajul lui Pedri, după ce Toni Kroos l-a făcut să rateze fazele finale ale EURO 2024: „Cariera ta va rămâne pentru totdeauna”

13:52

Manuel Akanji, la pământ după ce a ratat un penalty în Anglia – Elveția: „Am dezamăgit întreaga țară!”

13:28

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024! Imagini emoționante

13:10

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

12:35

Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și