Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Loredana, iubita lui Ştefan Târnovanu. Tânăra întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2023, 20:24

Reclamă
Cât de frumoasă este Loredana, iubita lui Ştefan Târnovanu. Tânăra întoarce toate privirile

Cât de frumoasă este iubita lui Ştefan Târnovanu

Cât de frumoasă este Loredana, iubita lui Ştefan Târnovanu. Portarul celor de la FCSB trăieşte de mai mulţi ani o poveste de dragoste cu Loredana Ţurcanu, o tănără de o frumuseţe uimitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu nu a mers în cantonamentul celor de la FCSB din Olanda. Portarul pe care Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro se află în vacanţă, alături de frumoasa lui iubită.

Cât de frumoasă este Loredana, iubita lui Ştefan Târnovanu. Tânăra întoarce toate privirile

Cei doi postează des imagini pe reţelele de socializare, iar acestea fac deliciul fanilor. Târnovanu se află în vacanţă, după ce a participat cu naţionala U21 a României la Campionatul European. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI ŞTEFAN TÂRNOVANU)

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu

Gigi Becali a venit cu dezvăluiri despre negocierile pentru vânzarea lui Ştefan Târnovanu. FCSB ar putea rămâne fără portarul titular, în noul sezon al Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a confirmat că a refuzat o primă ofertă de trei milioane de euro.

Giovanni Becali a anunţat, în premieră, că patronul lui FCSB a cerut o sumă uriaşă. Gigi Becali a recunoscut că vrea 10 milioane de euro! Latifundiarul din Pipera a recunoscut, totuşi, că ar putea accepta o sumă cuprinsă între 6.5 milioane de euro şi 7 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

M-a sunat Giovanni: «Bă, Gigi, cât vrei pe Târnovanu? Că, uite, am o echipă care dă trei milioane». Și i-am zis: «Da, bă, Giovanni, și eu vreau zece». Că: «Cum, bă, să zic așa ceva»… Băi, Giovanni, ei când ți-au zis ție trei (n.r. milioane) le-a fost rușine? «Păi, da, bă, dar sunt trei milioane». Da, și zece milioane sunt tot zece milioane.

El mi-a zis: «Băi, Gigi, mi-e jenă, mă, să cer zece milioane». Păi, spune-le așa: «Bă, el atât vrea, zece milioane. Așteptați un an și o să vedeți că s-ar putea să vrea mai mult». Are doi metri aproape și la doi metri ai lui are mobilitate…

(n.r. e vreo șansă să se transfere în această vară?) Nu cred. Păi, dacă eu am cerut zece milioane. De la trei, la zece… Dacă ceream cinci, poate dădeau ei patru, dar dacă eu cer zece, mijlocul ar fi șase jumate. Dacă ar da ei șase jumate, șapte… Dar nu cred că dau atât. Eu am cerut zece că atât cred eu că trebuie să iau.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. poate să devină titular la naționala de seniori?) Nu vreau să critic pe alții, treaba lor ce fac. Fiecare face ce vrea. Nu stau eu acum să îi comand eu lui Edi Iordănescu. Mai ales că i-a și ieșit (n.r. cu Horațiu Moldovan), e treaba lui. Dar eu cred că Moldovan este un portar extraordinar, dar eu cred că Târnovanu e cel mai bun din România de departe (n.r. râde). Mă fac și eu diplomat ca voi, voi m-ați învățat diplomația, eu nu știam”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

La 23 de ani, Târnovanu are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. S-a remarcat în meciurile României U21 de al Campionatul European. A avut parade spectaculoase şi a fost desemnat omul disputei cu Croaţia U21, scor 0-0.

Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21

VideoBucuria lui Kylian Mbappe, după ce a cucerit Cupa Franţei la ultimul său meci în tricoul lui PSG!

0:16

Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid! Momente emoţionante pe Santiago Bernabeu

0:00

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

23:55 25 mai

VIDEOPSG a câştigat Cupa Franţei! Kylian Mbappe a cucerit un trofeu la ultimul său meci pentru parizieni, LIVE în AntenaPLAY

23:48 25 mai

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur: „Chiar și astăzi s-a văzut clasa”

23:43 25 mai

„Merg la Oviedo” Declaraţie de senzaţie a lui Marius Lăcătuş după ce a evoluat în meciul de retragere al Generaţiei de Aur!

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
Citește și