Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Luana, fiica cea mică a lui Mircea Rednic. Tânăra s-a iubit cu un bărbat celebru din România

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 septembrie 2023, 18:17

Reclamă
Cât de frumoasă este Luana, fiica cea mică a lui Mircea Rednic. Tânăra s-a iubit cu un bărbat celebru din România

Cât de frumoasă este Luana, fiica cea mică a lui Mircea Rednic

Colaj Hepta Instagram

Cât de frumoasă este Luana, fiica cea mică a lui Mircea Rednic. Luana Rednic este agent de jucător şi nu de puţine ori şi-a ajutat tatăl la echipele unde acesta a fost.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă faptul că se ocupă transferurile de jucători, Luana Rednic este de o frumuseţe uimitoare. Fiica cea mică a lui Mircea Rednic încântă la fiecare apariţie şi este prietenă foarte bună cu Sorana Cîrstea. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU LUANA REDNIC ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este Luana, fiica cea mică a lui Mircea Rednic

Luana Rednic a fost în centrul atenţie şi în momentul în care a avut o relaţie cu Gicu Grozav. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis, la un moment dat, să o ia pe drumuri separate.

Mircea Rednic a avut probleme de sănătate după meciul cu FCSB

Antrenorul celor de la UTA Arad a suferit o intervenţie chirurgicală, după ce a avut probleme la partida cu FCSB, câştigată de echipa sa cu 2-1.

Rednic a resimţit dureri în piept încă din timpul meciului, după care a fost supus mai multor investigaţii. După ce a efectuat un control, medicii au constatat că acesta a suferit un infarct, iar antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost operat şi i-a fost aplicat un stent la inimă.

Reclamă

„Sunt bine! Sunt un pic obosit. Operația a reușit și am cerut să fiu lângă voi. Am venit să vă felicit, normal. Să vă felicit încă o dată pentru meciul cu FCSB. Aveam o perioadă delicată în care și eu, dar și voi erați contestați.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și