Închide meniul

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă! A resimţit dureri în piept la meciul cu FCSB

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2023, 14:41

Reclamă
Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă! A resimţit dureri în piept la meciul cu FCSB

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

Mircea Rednic, în timpul unui meci la UTA/ Hepta

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă! Patronul celor de la UTA a confirmat vestea, şi a dezvăluit că tehnicianul se simte bine după ce a fost supus intervenţii chirurgicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la UTA a declarat că Mircea Rednic a resimţit dureri în piept încă de la meciul cu FCSB, câştigat de echipa arădeană cu scorul de 2-1.

Mircea Rednic a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

Mircea Rednic a fost suspus mai multor investigaţii, după duelul cu FCSB. Conform playsport.ro, medicii au decis să-l opereze de urgenţă pe tehnicianul celor de la UTA, după ce au constatat faptul că „Puriul” a suferit un infarct.

Alexandru Meszar a mai declarat că Mircea Rednic va avea nevoie de câteva zile de odihnă, după operaţia suferită în decursul zilei de astăzi.

„Este bine, se recuperează. Va avea nevoie de câteva zile de pauză, încă nu știm exact când îl vom avea din nou la antrenamente. A simțit dureri în piept din timpul meciului cu FCSB, apoi și zilele următoare. A mers la clinica parteneră a clubului și s-a luat această decizie, de a fi operat. Îi urăm tot binele și îl așteptăm înapoi cât mai repede”, a declarat Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA, conform playsport.ro.

Reclamă

Sursa citată mai sus mai notează faptul că lui Mircea Rednic i-a fost aplicat un stent la inimă, şi va petrece următoarele trei zile în spital, pentru recuperare. Antrenorul va rata duelul echipei sale cu Dumbrăviţa, din Cupa României, duel programat joi.

UTA, mesaj pentru Mircea Rednic

Şi cei de la UTA au transmis un mesaj, cu privire la situaţia lui Mircea Rednic. Oficialii arădeni au dezvăluit că tehnicianul va reveni alături de echipă în aproximativ o săptămână, în funcţie de cum se va simţi. „Puriul” va rata astfel şi duelul din Liga 1, cu Sepsi, din următoarea etapă de campionat.

„Multă sănătate, Mircea Rednic!

Reclamă 4 / 0/3

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.

Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, au transmis cei de la UTA, pe contul oficial de Facebook.

Ce a declarat Mircea Rednic, după UTA – FCSB 2-1

Mircea Rednic a avut prima reacţie, după UTA – FCSB, scor 2-1, din etapa a 8-a a Ligii 1. Arădenii i-au administrat liderului din Liga 1 prima înfrângere stagională. Chiar dacă au fost conduşi cu 1-0, au întors scorul şi au obţinut victoria.

„E fericire mare! Aşteptam victoria asta, mai ales după o perioadă mai grea. Am pornit mai greu, dar mă bucur, am câştigat cu echipa de pe primul loc. Am început prost, dar mi-a plăcut reacţia echipei. Ştiam punctul lor vulnerabil, că fac greşeli.

Mai avem de recuperat vreo 2 puncte pe care le-am pierdut acasă. Au fost deplasări grele, mai avem meciul de Cupă. Sunt fericit şi grupul merită această victorie. Lumea o să fie mai mulţumită, nu a fost uşor. Mai avem mult de lucrat. E o victorie nu zic meritată, dar muncită şi chiar îmi felicit jucătorii. Aveam nevoie ca de aer, e foarte importantă victoria pentru noi„, a declarat Mircea Rednic la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și