Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este Mihaela, soţia lui Ionel Dănciulescu: „Îţi mulţumesc că m-ai ales fim împreună pentru totdeauna!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2023, 19:14

Mihaela, soţia lui Ionel Dănciulescu, arată uimitor

Mihaela, soţia lui Ionel Dănciulescu, arată uimitor

Colaj Facebook

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela şi Ionel Dănciulescu sunt împreună din 1998, iar relaţia nu a fost întotdeauna perfectă. În urmă cu 5 ani, mariajul dintre Ionel Dănciulescu şi Mihaela a trecut printr-o criză uriaşă. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SOŢIA LUI IONEL DĂNCIULESCU ÎN GALERIA FOTO)

Cât de frumoasă este Mihaela, soţia lui Ionel Dănciulescu

La acel moment, s-a speculat despre Ionel Dănciulescu că ar fi avut o relaţie cu Andreea Bododel, fosta soţie a lui Tiberiu Bălan. (VEZI IMAGINI CU ANDREEA BODODEL ÎN GALERIA FOTO) Până la urmă, Ionel Dănciulescu s-a împăcat cu marea sa dragoste, iar acum formează o familie de invidiat cu Mihaela. Naşii Mihaelei şi lui Ionel Dănciulescu sunt şi ei celebri: Mariana şi Marius Lăcătuş.

Reclamă

„Mulțumesc că îmi ești echilibru și liniște, bunătate și iubire, iubită și soție, cea mai bună mamă! Fără tine nu aș fi unde sunt! Ești tot și îți mulțumesc ca m-ai ales să fim împreună pentru totdeauna! Te iubesc„, a fost unul dintre mesajele publicate de Ionel Dănciulescu pe reţelele de socializare, conform ziare.com.

În trecut, Ionel Dănciulescu a dezvăluit şi cum a cunoscut-o pe Mihaela, cea care avea să îi devină soţie. Mihaela este sora fostului coleg al lui Ionel Dănciulescu de la Dinamo, Marius Cheregi. De asemenea, superba soţie a lui Ionel Dănciulescu este absolventă de ASE.

Reclamă

„Am cunoscut-o prin nişte prieteni comuni, ne-am plăcut şi gata. Fără ea n-aş fi reuşit să fac nimic în viaţă. Mihaela a îndurat multe şi nu pot decât să-i mulţumesc pentru că a fost alături de mine mereu. În deciziile legate de fotbal însă nu ne-am consultat. De multe ori ea mi-a dat sfaturi, dar eu am făcut cum m-a tăiat capul„, a spus Ionel Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu, despre regretul carierei sale

Ionel Dănciulescu a vorbit despre regretul carierei sale. Fostul mare atacant de la Dinamo a povestit despre episodul care i-a lăsat un gust amar, chiar și la mulți ani după acel moment. Fostul internațional a rememorat „dubla” dintre Lazio și Dinamo din preliminariile Ligii Campionilor din sezonul 2007/2008.

„Am condus cu 1-0. E clar că e una dintre dezamăgirile carierei mele de jucător. Dar ce să faci. E singura centrare bună din toată cariera (n.r. dată de Pulhac, la golul marcat de Dănciulescu în Lazio – Dinamo 1-1).

Reclamă 4 / 0/3

Nu au avut nicio situație de gol în prima repriză. După care, a fost faza aia (n.r. penalty-ul făcut de Vali Năstase la Dinamo – Lazio 1-3) și s-a rupt totul”, a spus Ionel Dănciulescu pentru digisport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Ionel Dăciulescu şi Mihaela, superba lui soţie, au o fiică: pe Diana
Diverse • 9 mart., 16:39
FOTO
Cât de frumoasă e şi ce studii are unica fiică a lui Ionel Dănciulescu. Diana şi-a făcut părinţii mândri
Ionel Dănciulescu, săgeţi către conducerea lui Dinamo: "M-aş fi pozat doar cu trofeele lui Real Madrid şi Barcelona"
Liga 1 • 24 feb., 14:31
Ionel Dănciulescu, săgeţi către conducerea lui Dinamo: „M-aş fi pozat doar cu trofeele lui Real Madrid şi Barcelona”
Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea
Liga 1 • 17 dec., 20:48
Ionel Dănciulescu știe cum Dinamo poate să evite retrogradarea: „Sunt convins de asta”
Ionel Dănciulescu a reacţionat după ce conducerea lui Dinamo a acuzat dur arbitrajul
Liga 1 • 5 dec., 9:09
Ionel Dănciulescu a reacţionat după ce conducerea lui Dinamo a acuzat dur arbitrajul! „Câinii” au reclamat două penalty-uri!
Ionel Dănciulescu, o nouă ironie la adresa lui Elias Charalambous
Liga 1 • 23 oct., 15:58
Ionel Dănciulescu, o nouă ironie la adresa lui Elias Charalambous: „O știa de aseară”