Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este prima mare iubire a lui Gabi Balint. Femeia de 48 de ani arată ca o adolescentă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 17:02

Cât de frumoasă este prima mare iubire a lui Gabi Balint. Femeia de 48 de ani arată ca o adolescentă

Fosta soţie a lui Gabi Balint este de o frumuseţe răpitoare

Colaj Facebook

  • Cât de frumoasă este prima mare iubire a lui Gabi Balint
  • Este vorba de frumoasa Cătălina, prima soţie a fostului mare internaţional român

Cât de frumoasă este prima mare iubire a lui Gabi Balint. Este vorba de frumoasa Cătălina, prima soţie a fostului mare internaţional român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălina Balint are 48 de ani, însă nu îşi arată vârsta. Cătălina este un fost fotomodel de succes şi pozează în ipostaze provocatoare pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU FOSTA SOŢIE A LUI GABI BALINT)

Cât de frumoasă este prima mare iubire a lui Gabi Balint

Cătălina şi Gabi Balint s-au iubit ca în poveşti, timp de 10 ani. Cei doi au împreună o fată, pe superba Denisa, care a moştenit trăsăturile mamei sale. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI ŞI CU FIICA LUI GABI BALINT). Deşi au luat-o pe drumuri separate încă din 2003, Cătălina şi Gabi Balint au o relaţie foarte bună. Cei doi chiar au fost împreună la ziua de naştere a fiicei lor, în urmă cu câţiva ani.

Reclamă

Cât de frumoasă este Denisa, fiica cea mare a lui Gabi Balint

Cât de frumoasă este Denisa, fiica cea mare a lui Gabi Balint. Fostul mare jucător al Stelei are cu ce se mândri, iar fiica cea mare este una din „comorile” fostului internaţional român.

Denisa Balint are 24 de ani şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Balint îşi iubeşte enorm fiica cea mare, iar cei doi au o legătură extrem de strânsă. Pe lângă aspectul fizic perfect, Denisa Balint a fost şi un copil interesat de educaţie. Denisa a studiat şi a absolvit Institutul European de Design în Spania.

Reclamă

Denisa Balint este o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare, spre bucuria fanilor care o asaltează cu complimente. „Superbă şi minunată” sau „Eşti scoasă din cartea cu basme” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Denisa Balint la postările sale.

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost reprogramat, din cauza condiţiilor meteo. Meciul se va juca miercuri, live în AntenaPLAY 14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB
Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2: "Aşa nu se mai poate! Sunt lucruri pe care nu le înţeleg"
Liga 2 • 11 mart., 19:52
Gabi Balint a răbufnit, după ce Steaua a ajuns în play-out-ul Ligii 2: „Aşa nu se mai poate! Sunt lucruri pe care nu le înţeleg”
Gabi Balint l-a făcut praf pe Octavian Popescu după umilinţa cu Rapid
Liga 1 • 11 mart., 8:33
„Ce e circul ăsta?” Gabi Balint l-a făcut praf pe Octavian Popescu după umilinţa cu Rapid: „Nu îl lăsam să intre!”
Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua - FCSB
Fotbal intern • 7 mart., 20:08
Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB: „Aici s-a ajuns din cauza incompetenţei”
Gabi Balint, verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB
Liga 1 • 5 mart., 10:27
Gabi Balint, verdict dur pentru Rapid înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu are faţă de titlu! Nu se poate bate aşa!”