Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este sora lui Alex Mitriţă! Andreea l-a încurajat din tribună, dar starul oltean a ratat un penalty la Voluntari

Publicat: 7 octombrie 2023, 21:02

Reclamă
Cât de frumoasă este sora lui Alex Mitriţă! Andreea l-a încurajat din tribună, dar starul oltean a ratat un penalty la Voluntari

Cât de frumoasă este sora lui Alex Mitriţă

Alex Mitriţă, încurajat de soţie şi de soră la meciul cu FC Voluntari / Colaj Instagram

Cât de frumoasă este sora lui Alex Mitriţă, care a fost prezentă la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova, scor 0-0. Andreea Mitriţă a stat în tribună alături de soţia starului oltenilor, dar nu a avut motive de bucurie. Atacantul în vârstă de 28 de ani a ratat un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Mitriţă şi-a dorit să se facă remarcat în faţa membrilor familiei şi a avut o şansă uriaşă să îi aducă victoria grupării din Bănie, în etapa a 12-a a Ligii 1. A scos o lovitură de la 11 metri, dar nu a reuşit să îl învingă pe spaniolul Jesus.

Cât de frumoasă este sora lui Alex Mitriţă

Soţia internaţionalului român postase o imagine, din tribună, în startul partidei. Alesia Mitriţă a avut-o alături de ea pe Andreea Mitriţă, cea care este stabilită în Dubai.

Sora lui Alex Mitriţă era nelipsită din tribunele stadionului Ion Oblemenco, înainte să plece din ţară. Acum ar avea mai multe afaceri în domeniul imobiliar şi ajunge tot mai rar la meciurile Universităţii Craiova.

Reclamă

Andreea este nelipsită din sala de fitness şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Are peste 30.000 de urmăritori pe reţelele sociale.

Alex Mitriţă a jucat în Arabia Saudită, pentru Al Raed, înainte să revină în Bănie. Are 2 goluri marcate în această ediţie de campionat.

FC Voluntari – Universitatea Craiova 0-0, în etapa a 12-a

Echipa FC Voluntari a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Universitatea Craiova, în etapa a 12-a din Superligă. Oltenii au ratat un penalti, prin Mitriţă, pentru news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

La Voluntari, prima fază periculoasă pentru unul dintre cei doi portari a venit abia în minutul 49. Alexandru Mitriţă a fost faultat în careu de Cristian Paz şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalti. A executat tot Mitriţă, dar portarul ilfovenilor, Jesus Fernandez, a apărat şutul mijlocaşului craiovean. Nici în continuare meciul nu a excelat în ocazii şi s-a terminat 0-0.

Universitatea Craiova ocupă locul 4 în campionat, cu 22 de puncte, iar FC Voluntari se află pe poziţia a 12-a, cu 12 puncte.

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – C. Paz, Matricardi, Armaş – R. Boboc, Ricardinho (Crepulja 86), R. Voican (R. Popescu 90), Carnat – V. Raţa, Nemec (D. Andrei 90), Dumiter (D. Florea 77). ANTRENOR: Ilie Poenaru

UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Căpăţînă (Ndong 78), Screciu, Raul Silva, N. Bancu – Al. Creţu, Kurtic, Houri (Roguljic 69) – M. Danciu (Baiaram 59), Koljic (Markovic 46), Al. Mitriţă. ANTRENOR: Dragoş Bon

Cartonaşe galbene: V. Raţă 67, Ricardinho 78, R. Voican 83, Carnat 90+1 / N. Bancu 22, Screciu 76

Arbitri: Adrian Cojocaru – Ferencz Tunyogi, Stelian Slabu – Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Iulian Dima – Cristina Trandafir (Bucureşti)

Reclamă

Observator: Adrian Comănescu

Alexandru Mitriţă, criticat dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „L-a înghițit mediocritatea”

Alexandru Mitriţă a fost criticat dur de Aurel Ţicleanu, după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro se află într-un declin evident de la revenire.

Eu vreau să-i ajut. Degeaba dăm în antrenori dacă sunt aceiași jucători. Schimbăm întruna antrenorii, dar nu acolo e soluția.

De exemplu, vine acest Mitriţă de la alt nivel. Vreo 4 etape era o diferenţă mare între restul jucătorilor şi Mitriţă, care era undeva sus. Între timp, astăzi (n.r. – cu U Cluj) l-a înghițit mediocritatea pe Mitriţă. Eu spun adevărul. Nu am niciun interes acolo.

Vreți să înțelegeți care e problema? Vreți să vindecați bolnavul? Trebuie să acceptați care e diagnosticul mai întâi, care e boala. Cei de la Craiova se învârt în jurul cozii, vorbesc despre arbitru, despre selecționer, că nu-i convoacă”, a spus Ţicleanu, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și