Închide meniul

Alexandru Mitriţă, criticat dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „L-a înghițit mediocritatea”

Dan Roșu Publicat: 24 septembrie 2023, 10:31

Reclamă
Alexandru Mitriţă, criticat dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „L-a înghițit mediocritatea

Alexandru Mitriţă, criticat dur după U Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Alexandru Mitriţă, în tricoul Universităţii Craiova / Hepta

Alexandru Mitriţă a fost criticat dur de Aurel Ţicleanu, după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Jucătorul cotat la 2.5 milioane de euro se află într-un declin evident de la revenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a început cu un gol şi trei pase decisive în primele patru etape disputate pentru olteni, au urmat apoi patru rânde, cu Farul, FCSB, Sepsi şi U Cluj, în care atacantul de 28 de ani nu a mişcat.

Alexandru Mitriţă, criticat dur după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

„Eu vreau să-i ajut. Degeaba dăm în antrenori dacă sunt aceiași jucători. Schimbăm întruna antrenorii, dar nu acolo e soluția.

De exemplu, vine acest Mitriţă de la alt nivel. Vreo 4 etape era o diferenţă mare între restul jucătorilor şi Mitriţă, care era undeva sus. Între timp, astăzi (n.r. – cu U Cluj) l-a înghițit mediocritatea pe Mitriţă. Eu spun adevărul. Nu am niciun interes acolo.

Vreți să înțelegeți care e problema? Vreți să vindecați bolnavul? Trebuie să acceptați care e diagnosticul mai întâi, care e boala. Cei de la Craiova se învârt în jurul cozii, vorbesc despre arbitru, despre selecționer, că nu-i convoacă”, a spus Ţicleanu, citat de primasport.ro.

Reclamă

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Nicuşor Bancu acuză arbitrajul după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Autorul golului Universităţii Craiova a susţinut că a fost henţ la golul marcat de Dan Nistor în prelungirile partidei.

Nicuşor Bancu a deschis scorul în minutul 31, iar naşul său, Dan Nistor, a egalat în minutul 90+1. Bancu e de părere că arbitrul trebuia să dicteze henţ şi să anuleze reuşita lui Nistor.

„În a doua repriză ei au controlat jocul. Din păcate ne-am retras, i-am lăsat să domine partida. La golul lor a fost henţ, la noi la VAR nu se uită, doar împotriva Craiovei se dă.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că ne-am apărat foarte bine până la faza aia, când l-a lovit în mână şi a sărit la Nistor. Nu mai vreau să vorbesc de arbitraj, să vorbească cei din conducere. Au fost nişte faze controversate, dar până la urmă trebuia să marcăm noi, să facem 2-0 şi atunci nu se mai vorbea de arbitraj.

Mergem la Tunari să câştigăm, să nu mai facem ca anul trecut. După aceea, cu FC Botoşani trebuie să câştigăm. E o echipă care nu e bine, care nu practică un joc foarte bun, dar trebuie să rămânem concentraţi. Suntem foarte supăraţi că au egalat”, a declarat Nicuşor Bancu pentru digisport.ro

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și