Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este soţia lui Patrick Mouratoglou. Ada arată uimitor şi întoarce toate privirile

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 18:39

Cât de frumoasă este soţia lui Patrick Mouratoglou. Ada arată uimitor şi întoarce toate privirile

Cât de frumoasă este soţia lui Patrick Mouratoglou. Ada arată uimitor şi întoarce toate privirile

Patrick Mouratoglou, în timpul unui meci / Profimedia

Cât de frumoasă este soţia lui Patrick Mouratoglou, cel care are un rol esenţial în procesul de dopaj al Simonei Halep de la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ada Obilu, aşa cum o chema până să se căsătorească cu antrenorul de tenis, este de o frumuseţe uimitoare. Cei doi s-au căsătorit în 2016 şi au împreună 2 copii: Charlotte și Juliette.

Cât de frumoasă este soţia lui Patrick Mouratoglou

Spre deosebire de soţul său, Ada este o persoană extrem de discretă şi preferă să îşi suţină soţul din umbră. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU SOŢIA LUI PATRICK MOURATOGLOU)

Moment decisiv pentru Simona Halep, la TAS: Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-ar fi asumat întreaga responsabilitate

Ziua a doua a audierilor de la TAS a adus un moment care poate fi decisiv pentru Simona Halep. Patrick Mouratoglou şi Candice Gohier şi-ar fi asumat întreaga responsabilitate pentru problemele de dopaj ale dublei campioane de Grand Slam.

Audierea fostului antrenor al Simonei Halep a durat mai puţin de jumătate de oră, dar poate fi decisivă pentru apelul făcut de Simona la TAS.

Reclamă

Astfel, şansele ca Simona Halep să scape măcar de jumătate din pedeapsa de 4 ani primită de la ITIA au crescut, susţine Antena 3, după ce cei doi au oferit declaraţii care susţin nevinovăţia fostului număr 1 mondial.

La ieşirea din tribunalul de la Lausanne, Mouratoglou şi Gohier nu au oferit nicio declaraţie, atunci când au fost întrebaţi dacă se consideră vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns Halep.

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou au fost filmaţi împreună la Lausanne! Fostul lider mondial a luat cina cu antrenorul francez, care urmează să fie audiat joi la TAS.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și