Închide meniul
Foto

Cât de implicat este Ilie Dumitrescu în viaţa copiilor săi. Fiica lui, Mayra, a împlinit 18 ani şi este de o frumuseţe răpitoare

Publicat: 2 august 2023, 10:45

Reclamă
Cât de implicat este Ilie Dumitrescu în viaţa copiilor săi. Fiica lui, Mayra, a împlinit 18 ani şi este de o frumuseţe răpitoare

Cât de implicat este Ilie Dumitrescu în viaţa copiilor săi

Mayra Dumitrescu, alături de Ilie Dumitrescu / Colaj Instagram

Cât de implicat este Ilie Dumitrescu în viaţa copiilor săi. Fostul atacant al Generaţiei de Aur are trei băieţi şi o fată din cele două căsnicii pe care le-a avut. Din mariajul cu Nela îi are pe Dani şi pe Sică, iar cu a doua soţie, Letiţia Badea, îi are pe Toto şi pe Mayra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unica fiică a fostului mare fotbalist tocmai a împlinit 18 ani şi şi-a făcut tatăl mândru după ce a absolvit Şcoala Cambridge din Bucureşti şi a fost admisă la Facultate. „Este slăbiciunea mea și este protejată de toți bărbații din familie„, a recunoscut „Mister”.

Cât de implicat este Ilie Dumitrescu în viaţa copiilor săi

Mayra Daria îi calcă pe urme mamei ei, fostul fotomodel Letiţia Badea, şi este de o frumuseţe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Imaginile postate de la festivitatea de absolvire au primit zeci de comentarii.

Te iubesc cel mai mult„, i-a scris Ilie Dumitrescu. „O mândrie de fată„, „Feliticări, frumuseţe„, „Uimitoare„, „Mica prinţesă a absolivit„, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a mai primit Mayra.

Ilie Dumitrescu a oferit un interviu în care a vorbit despre implicarea pe care o are în viaţa copiilor săi şi a recunoscut să evită să le ofere prea multe saturi. Nu îşi doreşte să le influenţeze drumul pe care aceştia îl aleg în viaţă.

Reclamă

Nu știu dacă excelez la sfaturi, dar sunt alături de ei în orice moment. Îi susțin în orice lucru în care sunt implicați. Sunt alături de ei. Eu sunt mai deschis cu ei. Pentru mine e mai importantă personalitatea lor. Eu dacă le transmit un mesaj n-aș vrea să-i influențez în niciun fel. Vreau să dezvolt personalitatea lor, vreau ca ei să se impună, să fie lideri, să facă performanță„, a declarat Ilie Dumitrescu pentru unica.ro.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că fiica sa ar vrea să urmeze şi o carieră în actorie, aşa cum a făcut fratele său mai mare, Toto Dumitrescu. Mayra a fost admisă la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative).

Femeile cu care s-a iubit Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a făcut, în mai multe cazuri, deliciul tabloidelor. Fostul mare internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră un „mare cuceritor”. Cea mai agitată perioadă a avut-o la Londra, acolo unde s-a speculat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist. În România, cele mai mediatizate relaţii au fost cu Letiţia Badea şi cu Teodora Vochin.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu pentru okmagazine.ro.

Fostul jucător al Generaţiei de Aur a povestit că ar fi avut o aventură cu soţia unui poliţist din Anglia, în momentul în care îmbrăca tricoul lui Tottenham.

Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat.

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață„, mărturisea fostul fotbalist.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și