Închide meniul
Foto

Ce poate să mănânce Ilie Dumitrescu la miezul nopţii. Dieta care îl face irezistibil la 54 de ani! Femeile cu care s-a iubit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2023, 19:17 / Actualizat: 28 iunie 2023, 9:29

Reclamă

Ce poate să mănânce Ilie Dumitrescu la miezul nopţii. Chiar fostul internaţional român a dezvăluit dieta pe care o are şi care îl face irezistibil şi la 54 de ani. Ilie Dumitrescu este un adevărat „Don Juan” şi s-a iubit cu multe femei frumoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu ţine o dietă strictă pentru a se menţine într-o formă de zile mari. Deşi a împlinit 54 de ani, Ilie Dumitrescu continuă să facă furori printre femei. Iar unul dintre secretele fostului mare internaţional român îl reprezintă şi dieta.

Ce poate să mănânce Ilie Dumitrescu la miezul nopţii

Ilie Dumitrescu a dezvăluit ce mănâncă la miezul nopţii. Dezvăluirea a fost făcute chiar în direct la TV. „Un carpacio mănânc, dacă tot m-ai provocat„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro. Carpaccio este un aperitiv tradițional italian și este format din carne de vită crudă, tăiată foarte subțire. Ulterior, acesta se prepară şi cu peşte sau fructe de mare şi, conform unui interviu acordat recent, Ilie Dumitrescu alege ultima variantă.

„Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat anul trecut pentru okmagazine.ro.

Femeile cu care s-a iubit Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a făcut, în mai multe cazuri, deliciul tabloidelor. Fostul mare internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră un „mare cuceritor”. Cea mai agitată perioadă a avut-o la Londra, acolo unde s-a speculat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist. În România, cele mai mediatizate relaţii au fost cu Letiţia Badea şi cu Teodora Vochin. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU FEMEILE DIN VIAŢA LUI ILIE DUMITRESCU)

Reclamă

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu peNTRU okmagazine.ro.

Fostul jucător al Generaţiei de Aur a povestit că ar fi avut o aventură cu soţia unui poliţist din Anglia, în momentul în care îmbrăca tricoul lui Tottenham.

Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat

Reclamă 4 / 0/3

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret„, a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni 21:00 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 1-0. Louis Munteanu, gol din penalty! Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 20:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia încep la 21:20 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” Vezi toate știrile
Citește și