Închide meniul
Foto

Cătălin Botezatu, impresionat de stilul vestimentar al lui Gigi Becali: „El a adus trendul! E top!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2023, 15:44

Cătălin Botezatu, impresionat de stilul vestimentar al lui Gigi Becali: „El a adus trendul! E top!”

Cătălin Botezatu, impresionat de stilul vestimentar al lui Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Cătălin Botezatu s-a arătat impresionat de stilul vestimentar al lui Gigi Becali. Creatorul de modă a declarat că patronul de la FCSB este unul dintre cei mai bine îmbrăcați oameni din fotbalul românesc. De asemenea, Botezatu a avut doar cuvinte de laudă și pentru stilul pe care îl adoptă Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Botezatu a analizat personajele din fotbalul românesc, din punct de vedere vestimentar, și a ajuns la o concluzie surprinzătoare.

Cătălin Botezatu, impresionat de stilul vestimentar al lui Gigi Becali

Cătălin Botezatu a dezvăluit că mai mulți fotbaliști români se îmbracă de la magazinele sale. De asemenea, „Bote” a dat și verdictul, în privința celor mai bine îmbrăcați oameni din fotbalul românesc.

Creatorul de modă susține că Adrian Mutu este o prezență foarte elegantă, fiind un etalon în sportul românesc.

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu a mai spus că Gigi Becali este un alt om din fotbal care se îmbracă foarte bine, fiind mereu elegant. De asemenea, acesta a mai declarat că latifundiarul din Pipera a fost printre primii oameni din România care au adoptat stilul marilor case de modă din Londra.

Reclamă

Îmbrac foarte mulți fotbaliști. Din trecut știu că se îmbrăca cu stil Adrian Mutu, el a fost etalonul. L-am văzut la fel de elegant și acum.

Poate multă lume mă înjură, dar Gigi Becali se îmbracă foarte elegant. El a fost primul om care s-a îmbrăcat de la marile case de modă din Londra. El a adus trendul, e top. Jos pălăria în fața lui! Sunt foarte mulți antrenori celebri care se îmbracă bine, au învățat afară.

În urmă cu 10-15 ani nu avea cine să îi ajute, acum sunt foarte mulți designeri. Sunt foarte ascultători, sunt tineri, arată bine, sunt frumoși”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

De câteva luni, Gigi Becali a renunțat la costumele sale elegante și a ales să adopte un stil vestimentar diferit (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI). Patronul de la FCSB se prezintă la conferințe și interviuri în haine complet negre, care sunt realizate de designer-ul Alexandru Ciucu.

Gigi Becali, cu crucea la vedere! Cât poate să plătească latifundiarul din Pipera pentru hainele personalizate

Gigi Becali a apărut în public cu crucea la vedere. S-a aflat cât poate să plătească latifundiarul din Pipera pentru hainele personalizate. Designer-ul de modă al patronului de la FCSB a oferit detalii despre cererile celebrului afacerist.

La ultimele apariții publice, Gigi Becali a purtat haine negre, brodate cu o cruce roșie și un înscris în limba greacă ce semnifică „Iisus Hristos biruiește”. Design-ul este creat în special pentru latifundiarul din Pipera.

Creatorul de modă Alexandru Ciucu a oferit detalii despre hainele personalizate comandate de Gigi Becali.

Trebuie să vă spun în primul rând că acele haine sunt făcute exclusiv la comandă și că ele nu intră în oferta noastră. Sunt niște haine mai aparte față de ceea ce producem noi în mod special.

Sunt mai multe lucruri de care ținem cont atunci când stabilim prețul lucrării. Materialul din care facem haina respectivă, durata de lucru, detalii legate de aspectele acesteia. Plus mărimea celui care-l va îmbrăca. Una peste alta, un hanorac de genul acela poate costa în jur la 1.000 de euro.

Vorbim despre contravaloarea lui în lei, desigur. Crucea respectivă este una brodată, de cele mai multe ori. Asta dacă vorbim despre anumite dimensiuni, mai degrabă mici. Dacă acestea cresc, atunci aplicăm și broderie, cusută manual, și alte soluții tehnice. În general, nu lucrăm cu imprimeuri”, a spus Alexandru Ciucu, conform playtech.ro.

Reclamă

Sursa citată scrie că o ținută similară cu cea comandată de Gigi Becali costă aproximativ 2.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și