Închide meniul
Foto

Gigi Becali, cu crucea la vedere! Cât poate să plătească latifundiarul din Pipera pentru hainele personalizate

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2023, 18:43

Gigi Becali, într-o conferință de presă

Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferință de presă / as.ro

  • Gigi Becali, cu crucea la vedere
  • Cât poate să plătească latifundiarul din Pipera pentru hainele personalizate

Gigi Becali a apărut în public cu crucea la vedere. S-a aflat cât poate să plătească latifundiarul din Pipera pentru hainele personalizate. Designer-ul de modă al patronului de la FCSB a oferit detalii despre cererile celebrului afacerist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ultimele apariții publice, Gigi Becali a purtat haine negre, brodate cu o cruce roșie și un înscris în limba greacă ce semnifică „Iisus Hristos biruiește”. Design-ul este creat în special pentru latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, cu crucea la vedere

Creatorul de modă Alexandru Ciucu a oferit detalii despre hainele personalizate comandate de Gigi Becali.

Reclamă

„Trebuie să vă spun în primul rând că acele haine sunt făcute exclusiv la comandă și că ele nu intră în oferta noastră. Sunt niște haine mai aparte față de ceea ce producem noi în mod special.

Sunt mai multe lucruri de care ținem cont atunci când stabilim prețul lucrării. Materialul din care facem haina respectivă, durata de lucru, detalii legate de aspectele acesteia. Plus mărimea celui care-l va îmbrăca. Una peste alta, un hanorac de genul acela poate costa în jur la 1.000 de euro.

Reclamă

Vorbim despre contravaloarea lui în lei, desigur. Crucea respectivă este una brodată, de cele mai multe ori. Asta dacă vorbim despre anumite dimensiuni, mai degrabă mici. Dacă acestea cresc, atunci aplicăm și broderie, cusută manual, și alte soluții tehnice. În general, nu lucrăm cu imprimeuri”, a spus Alexandru Ciucu, conform playtech.ro.

Sursa citată scrie că o ținută similară cu cea comandată de Gigi Becali costă aproximativ 2.000 de euro.

Gigi Becali se teme de „falimentul familiei”. Ce nu vrea să le lase moştenire fetelor sale

Gigi Becali a făcut declaraţii surprinzătoare şi a anunţat că se teme de „falimentul familiei”. Patronul lui FCSB a luat o decizie importantă în ceea ce priveşte averea lui uriaşă.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera s-a răzgândit şi nu vrea să le mai lase moştenire, fetelor sale, echipa de fotbal. Gigi Becali e sigur că, în cazul în care ar face asta, Teodora, Alexandra şi Cristina ar avea de suferit. Omul de afaceri i-a dat exemplu pe cei care i-au fost rivali în ultimele decenii. Acesta este şi motivul pentru care nu vrea să le lase celor trei fiice „perla coroanei”.

Omul de afaceri i-a dat exemplu pe cei care i-au fost rivali în ultimele decenii. Acesta este şi motivul pentru care nu vrea să le lase celor trei fiice „perla coroanei”.

Pe mine nu mă interesează gura lumii, mă interesează copiii. Văd copiii. (Reporter: Păi şi echipa cui o lăsaţi?) Echipa nu o las, când mor eu, la revedere. Nu las echipa la familie! Le-am zis: ‘Vreţi să nu apăreţi în presă? Terminaţi cu FCSB’. Mi-au zis că nu vor în presă. Vor să fie liniştiţi.

Echipa nu va dispărea, o ia Talpan. O ia Piţurcă cu Stoica. Nu ştiu cine o ia… Balint cu Opriţa şi cu Miu… Duckadam. Hai să vă spun un lucru. O echipă de fotbal în România este un pericol de a-ţi distruge familia. Adică falimentul familiei tale. Vrei falimentul familiei tale? Adică îl vrei în risc? Dă-i o echipă de fotbal şi bagă-te în faliment.

De ce? La mine a fost un caz fericit, dar nu sunt toţi în faliment? Spune-mi unul care nu e în faliment. La fotbal e faliment, eu nu pot să las echipa să îmi pun fetele mele în pericol de faliment„, a declarat Gigi Becali.

Ce avere are Gigi Becali

La finalul anului trecut au apărut noi detalii despre averea pe care o are patronul lui FCSB. Gigi Becali are de trei ori mai mulţi bani decât rivalul său de la Rapid, Dan Şucu, într-un top întocmit de Capital.

Potrivit estimărilor, finanţatorul lui FCSB are între 325 şi 425 de milioane de euro. Este urmat de Dan Şucu, care ar avea în conturi între 135 şi 145 de milioane de euro. Podiumul este completat de patronului lui Dinamo din Liga 4, Nicolae Badea.

Reclamă

Gică Hagi are aproximativ 30 de milioane de euro. Valeriu Iftime este pe locul 8 în topul bogaţilor din fotbal, cu o avere estimată la 22-24 de milioane de euro. Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, are şi el o avere impresionantă. Ar fi adunat între 34 şi 38 de milioane de euro. Ion Ţiriac, fostul mare jucător de tenis, este al doilea cel mai bogat român. Este unul dintre cei patru miliardari în euro din ţara noastră.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!