Închide meniul

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere! Viteza uriaşă cu care a fost prins circulând

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 13:08

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere! Viteza uriaşă cu care a fost prins circulând

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere!

Hepta

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 4 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş”, precizează IPJ Buzău. Bărbatul de 37 de ani a fost amendat şi i-a fost luat permisul de conducere.

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis

Surse locale afirmă că este vorba despre Cătălin Moroşanu. Sportivul conducea un autoturism Mercedes şi a fost prins de radar în afara localităţii buzoiene Limpeziş.

Cătălin Moroşanu a mai avut probleme similare în trecut. În primăvara acestui an, a fost prins la volan sub influenţa alcoolului, iar în 2017 a fost lăsat fără permis pentru viteză la Vaslui. Cătălin Moroşanu este consilier judeţean în Consiliul Judeţean Galaţi.

Cătălin Moroşanu a luat o decizie radicală

Cătălin Moroşanu a luat o decizie radicală. Luptătorul de 37 de ani a decis să plece din Iaşi şi să se mute în Capitală. Are de gând să îşi urmeze visul de a deschide Academia Moroşanu.

Reclamă

Moroşanu a găsit locul în care să îşi caute urmaşul din ring. „Moartea din Carpaţi” are planuri mari şi caută să angajeze cei mai buni antrenori.

„Îmi doresc să deschid o sală de kickboxing. Este o modă să-și denumească aceste săli de sport academie. Mă refer la mai multe ramuri sportive. În momentul în care îmi voi deschide Academia Cătălin Moroșanu să merge pe mai multe sporturi: kickboxing, cross-fit pentru gagici. Vreau să iau un antrenor de MMA, un antrenor de taekwondo. O să încerc să prind toate aceste ramuri sub această sală. Am găsit și un loc deja, la Romexpo”, a declarat Cătălin Moroşanu, citat de click.ro.

Fostul pugilist român la categoria grea este dispus să facă mai multe sacrificii pentru a-şi îndeplini visul. Soţia lui, Georgiana, nu va veni cu el în Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Soția mea rămâne la Iași, unde are o clinica dentară. Nu poate să se mute încă de acolo. Eu mă mut singur aici ca să mă ocup de sală”, a precizat luptătorul.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și