Închide meniul
EXCLUSIV

Cătălin Preda a dat săriturile în apă pe schiuri: „Zăpada și munții mi-au fost mereu aproape de suflet!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2023, 18:03

Cătălin Preda a dat săriturile în apă pe schiuri: „Zăpada și munții mi-au fost mereu aproape de suflet!

Cătălin Preda, mare pasionat de sporturile de iarnă

Cătălin Preda / Facebook

Cătălin Preda, unul dintre cei mai buni săritori din lume la cliff diving, este mare pasionat și de sporturile de iarnă. Românul a participat la un concurs de placă și schiuri și visează la medalii și în această disciplină!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Preda a subliniat că marea sa dragoste rămân săriturile în apă de la înălțime, dar zăpada și munții i-au fost mereu „aproape de suflet”. Și-a umplut cămara de medalii la cliff diving și vrea să facă același lucru și pe schiuri.

Cătălin Preda, mare pasionat de sporturile de iarnă

„Eu sunt fan al zăpezii și al frigului. Îmi place și partea de drumeție și partea de slide pe schiuri și atunci a fost o adevarată placere să vin aici, alături de echipă. Întotdeauna, inima mea o să rămână la săriturile în apă, la partea de înălțime, platformă, stânci înalte, dar zapada și munții mi-au fost aproape de suflet mereu. Cu fiecare sezon, simt că am crescut și pe partea de schi.

Niciodată să nu uităm să admirăm zona în care suntem. Văzând soarele cum bate pe crestele din jur, e absolut minunat și chiar ține de tine să absorbi, să admiri și să apreciezi momentele respective.

(n.r. – Te vedem câștigănd medalii și pe placă?) Poate într-un viitor, eu aspir spre evolutie și spre proges în orice fac și vreau să imbunătățesc orice lucru la care lucrez. Trebuie să respectăm natura și să acceptăm asta, sunt lucruri pe care nu le putem prevede”, a spus Cătălin Preda, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă

Viteza uimitoare cu care intră în apă Cătălin Preda

Cătălin Preda a fost invitat la AS.ro LIVE în octombrie 2021. Sportivul român a dezvăluit faptul că cea mai mare înălțime de la care a sărit este de 30 de metri, iar viteza cu care intri în apă este de 85 de km/h.

Când sari în apă, de la distanță mare, simți că te lovește o bordură. Viteza, la intrare în apă, este de 85 de km/h. Viteza este foarte mare, impactul îl resimți, indiferent dacă intrarea ta în apă este bună, sau mai puțin bună”, a dezvăluit Cătălin Preda la AS.ro LIVE.

Cătălin Preda și-a inventat propria săritură. Nimeni nu a crezut că va putea realiza așa ceva, dar a reușit, spre surprinderea tuturor.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o idee pe care nu o încercase nimeni, am vrut să fac o săritură nouă. Toată lumea era cinică. Antrenorii au crezut în ideea mea. Mi-am declarat săritura pe care vreau să o fac în timpul concursului. Nu se mai făcuse până atunci.

Înainte de a o face în competiție trebuie să arați că o poți face. Am făcut-o de nota 9, iar în concurs am luat 9,5 pe săritură. Am făcut-o aproape perfect. După ce am inventat-o eu, au mai făcut-o 3 colegi. Cea mai mare înălțime de la care am sărit este de 30 de metri. Pe o stâncă în Croația”, a povestit Cătălin Preda la AS.ro LIVE.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și