Închide meniul
Foto

Cătălin Zmărăndescu, afirmaţie incredibilă despre fiica sa Alexandra: „Nu am nicio pretenţie de la ea!” Atac şi la fiul său: „A preferat să arunce cu noroi”

Publicat: 13 decembrie 2022, 15:30

Cătălin Zmărăndescu, afirmaţie incredibilă despre fiica sa Alexandra: „Nu am nicio pretenţie de la ea!” Atac şi la fiul său: „A preferat să arunce cu noroi”

Cătălin Zmărăndescu este certat cu fiica sa

  • Cătălin Zmărăndescu, afirmaţie incredibilă despre fiica sa Alexandra
  • Zmărăndescu este certat cu cei doi copii ai săi din prima căsătorie

Cătălin Zmărăndescu, afirmaţie incredibilă despre fiica sa Alexandra. Zmărăndescu este certat cu cei doi copii ai săi din prima căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Zmărăndescu a mai spus că fiul său a avut posibilitatea să se împace cu el, dar a refuzat.

Cătălin Zmărăndescu, afirmaţie incredibilă despre fiica sa Alexandra

Nu eu i-am renegat. Relația dintre mine și Mihai el a rupt-o, nu eu, despre asta e vorba. Alexandra a fost crescută mai mult de mama ei, nu am niciun fel de pretenție de la ea. Mihai a fost cu mine la Londra, a fugit de la Londra, s-a întors la Londra, a fugit iar de la mine, când lucrurile mergeau foarte bine. Mihai a fost la un pas să fie partener cu mine în clubul pe care îl am acum. (n.r. – Care a fost problema?) Că nu există în Târgoviște (…) și ce să caute el în Târgoviște, asta a fost ultima mea discuție cu el.

Reclamă

După care, și-a luat viața în mâini, a mai făcut 4 sau 5 meciuri, unde a mâncat bătaie, deși el venea după o serie de 10 meciuri câștigate alături de mine. Singurele lui momente de glorie pe rețelele de socializare sunt când postează cu mine, eu niciodată nu o să-i răspund.(…) Un lucru va trebui să fie sigur, în viața asta roata se întoarce și îți dă exact ceea ce i-ai dat tu. Știe că nu are dreptate, dar îl las să se dea cu capul de pereți. A avut șansa să vină să se împace cu mine, a preferat să arunce cu noroi.(…) Dacă îți e rușine de numele Zmărăndescu, de ce monetizezi pe numele Zmărăndescu, de ce nu ai renunțat la nume dacă ai spus că ți s-au închis ușile„, a spus Cătălin Zmărăndescu la Kanal D.

Mesaj teribil al lui Mihai Zmărăndescu pentru tatăl său

Mihai Zmărăndescu a avut un mesaj teribil pentru tatăl său, Cătălin Zmărăndescu. Cei doi au ajuns la cuțite și nu își mai vorbesc de ani de zile.

Reclamă

Nu mi se pare etic să te cerți cu părintele tău pe internet, iar tu cu copilul tău, dar arunci cu noroi întruna în mine și mie asta nu-mi convine, ar trebui să-mi păstrezi o imagine curată. Eu n-am avut nevoie de tine niciodată din punct de vedere financiar, pentru că tu nu ai absolut niciun ban. În același timp, tu ai trăit foarte bine de pe urma meciurilor mele din Anglia, să ținem minte chestia asta, cu dovezi, avem dovezi.

Ideea este că am avut nevoie de tine din punct de vedere moral, am avut nevoie de tine în viața mea de zi cu zi, pentru că asta trebuie să facă un tată, nu cum ai zis tu «Până la 18 ani trebuie să-ți ofer o educație». O educație nu mi-ai oferit, m-ai învățat doar cum să profit de pe urma oamenilor și cum să trag pe ei întotdeauna. Haine nu mi-ai oferit, mi le-am luat singur sau mi le-a luat mama și ce ai mai spus tu pe acolo, mâncare… crede-mă că au fost zile în care mâncam orez cu ketchup. Ideea este că am avut nevoie de tine din punct de vedere moral. Când am luat BAC-ul cu notă mare ai fost lângă mine?

M-ai ajutat vreodată în procesul de a lua BAC-ul? Când am făcut 3 ani de facultate, ai fost lângă mine în tot procesul ăla? Când, ca bărbat, mi-am luat și eu permisul, si zici «Tată, urcă-te la volan, hai să te învăț să conduci», că doar nu mă duceam cu mama, mă urca mama la volan… În fine, astea sunt cele mai infime aspecte. O să am un copil, o să fie nepotul tău. Ai sunat și tu vreodată să zici «Cum merge sarcina? Mamă, ce bucuros sunt, o să am un nepot», să întrebi, e sânge din sângele tău. Să fii alături de mine, de nepotul tău, dar tu nu o să faci niciodată chestiile aste, pentru că tu ești un om care nu are principii, ești un om care calcă pe cadavre pentru bani și ești un om care este în stare să te vadă în groapă și să-ți mai dea un picior să te vadă mai jos.

Reclamă 4 / 0/3

În același timp, zici de ce port numele de Zmărăndescu. Păi, Cătălin, atâția ani l-ai murdărit, trebuie să fie cineva asumat, pentru că trecutul, prezentul și viitorul se leagă, iar eu n-o să fug niciodată de trecut. Și să nu mai uităm o chestie, mai ai o fată cu care nu mai vorbești de 6 ani, sora mea, Alexandra. 6 ani, ea are 20, de la 14-15 ani nu mai vorbești cu ea. Cum rămâne până la 18 ani, cum ai spus tu?”, a declarat Mihai Zmărăndescu pe TikTok.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cătălin Zmărăndescu, în mașină
Extra • 19 dec., 14:09
FOTO
Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său cel mare, după ce timp de 6 ani nu şi-au vorbit. Imaginea emoţionantă devenită virală
Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit care a fost, de fapt, momentul care a declanşat despărţirea de Gigi Becali
Extra • 26 nov., 10:56
Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit care a fost, de fapt, momentul care a declanşat despărţirea de Gigi Becali: „A fost mare ruptură”
Alexandra Zmărăndescu este de o frumuseţe uimitoare
Extra • 5 oct., 17:29
FOTO
Cum arată şi cu ce se ocupă iubitul Alexandrei Zmărăndescu, fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu: „E mult spus gelozie!”
Fiica lui Cătălin Zmărăndescu este un "pachet" de muşchi
Diverse • 11 sept., 12:55
FOTO
Fiica lui Cătălin Zmărăndescu este un „pachet” de muşchi. S-a fotografiat, în costum de baie, în vacanţă!
Alexandra este fiica lui Cătălin Zmărăndescu
Extra • 22 aug., 10:43
FOTO
Transformarea radicală a fiicei lui Cătălin Zmărăndescu, după ce a apărut plină de tatuaje şi a practicat cel mai periculos sport