Închide meniul

„N-am avut nevoie de tine niciodată!”. Raspuns teribil al lui Mihai Zmărăndescu pentru tatăl său. Lovitură dură pentru Cătălin Zmărăndescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 octombrie 2022, 12:43

„N-am avut nevoie de tine niciodată!. Raspuns teribil al lui Mihai Zmărăndescu pentru tatăl său. Lovitură dură pentru Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu, în mașină, în mașină / Facebook

Mihai Zmărăndescu a avut un răspuns teribil pentru tatăl său, Cătălin Zmărăndescu. Cei doi au ajuns la cuțite și nu își mai vorbesc de ani de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mi se pare etic să te cerți cu părintele tău pe internet, iar tu cu copilul tău, dar arunci cu noroi întruna în mine și mie asta nu-mi convine, ar trebui să-mi păstrezi o imagine curată. Eu n-am avut nevoie de tine niciodată din punct de vedere financiar, pentru că tu nu ai absolut niciun ban. În același timp, tu ai trăit foarte bine de pe urma meciurilor mele din Anglia, să ținem minte chestia asta, cu dovezi, avem dovezi.

Raspuns teribil al lui Mihai Zmărăndescu pentru tatăl său, Cătălin Zmărăndescu

deea este că am avut nevoie de tine din punct de vedere moral, am avut nevoie de tine în viața mea de zi cu zi, pentru că asta trebuie să facă un tată, nu cum ai zis tu «Până la 18 ani trebuie să-ți ofer o educație». O educație nu mi-ai oferit, m-ai învățat doar cum să profit de pe urma oamenilor și cum să trag pe ei întotdeauna. Haine nu mi-ai oferit, mi le-am luat singur sau mi le-a luat mama și ce ai mai spus tu pe acolo, mâncare… crede-mă că au fost zile în care mâncam orez cu ketchup. Ideea este că am avut nevoie de tine din punct de vedere moral. Când am luat BAC-ul cu notă mare ai fost lângă mine?

M-ai ajutat vreodată în procesul de a lua BAC-ul? Când am făcut 3 ani de facultate, ai fost lângă mine în tot procesul ăla? Când, ca bărbat, mi-am luat și eu permisul, si zici «Tată, urcă-te la volan, hai să te învăț să conduci», că doar nu mă duceam cu mama, mă urca mama la volan… În fine, astea sunt cele mai infime aspecte. O să am un copil, o să fie nepotul tău. Ai sunat și tu vreodată să zici «Cum merge sarcina? Mamă, ce bucuros sunt, o să am un nepot», să întrebi, e sânge din sângele tău. Să fii alături de mine, de nepotul tău, dar tu nu o să faci niciodată chestiile aste, pentru că tu ești un om care nu are principii, ești un om care calcă pe cadavre pentru bani și ești un om care este în stare să te vadă în groapă și să-ți mai dea un picior să te vadă mai jos.

În același timp, zici de ce port numele de Zmărăndescu. Păi, Cătălin, atâția ani l-ai murdărit, trebuie să fie cineva asumat, pentru că trecutul, prezentul și viitorul se leagă, iar eu n-o să fug niciodată de trecut. Și să nu mai uităm o chestie, mai ai o fată cu care nu mai vorbești de 6 ani, sora mea, Alexandra. 6 ani, ea are 20, de la 14-15 ani nu mai vorbești cu ea. Cum rămâne până la 18 ani, cum ai spus tu?”, a declarat Mihai Zmărăndescu pe TikTok.

Reclamă

Cătălin Zmărăndescu: „Pentru mine, Mihai nu mai există!”

Fostul luptător, în vârstă de 49 de ani, e în scandal cu fiul său el mare. Mihai Zmărăndescu îi calcă pe urme şi este antrenor de MMA. Totuşi, aceştia nu îşi mai vorbesc de mai mulţi ani.

Cătălin Zmărăndescu este categoric şi a precizat că îşi doreşte să uite de existenţa lui Mihai.

„Pentru mine, îmi asum ceea ce spun, nu mai există. Nu-i doresc răul niciodată, numai binele, dar pentru mine nu mai există și nu mai există din prisma faptului că el și-a ales lucrul ăsta, el a luat drumul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Ai 18 ani, ai 19 ani, că la 19 ani s-a întâmplat asta, e problema ta! Eu am fost lângă tine, tu ai ales să arunci cu noroi în mine, nu eu. Dacă îi voiam răul, îl desființam de mult timp”, a declarat Cătălin Zmărăndescu în „Fiţă cu Adiţă”.

Fostul apropiat al lui Gigi Becali nu şi-ar dori să se împace cu fiul său nici măcar dacă acesta ar veni şi i-ar cere scuze. „A făcut mult rău„, a spus vedeta din România.

„De ce încă îl cheamă Zmărăndescu, dacă nu-i place numele ăsta? Dacă vine să-și ceară iertare? Nu, nu există. A făcut prea mult rău, a mințit prea mult ca eu să mai îngădui lucrul ăsta și el știe asta.

Îmi pare rău ca pentru cineva care putea să fie mare, să fie sus. Dar, e mare, e matur, treaba lui, face ce vrea. Eu văd lucrurile: noi, ca părinți, avem o singură datorie. Să oferim până la 18 ani copiilor educație, hrană, îmbrăcăminte.

Voi v-ați întrebat vreodată ce pensie alimentară plăteam eu lună de lună? Foarte mult, nu două-trei milioane, de ordinul zecilor de milioane”, a precizat fostul luptător.

Nici Alexandra Zmărăndescu nu vorbește cu tatăl său

Cătălin Zmărăndescu se află „la cuţite” cu copiii din prima căsătorie. Aceste lucru a fost confirmat, anul trecut, chiar de fiul său cel mare, Mihai Zmărăndescu.

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el!„, povestea în urmă cu câteva luni Mihai Zmărăndescu.

Reclamă

Alexandra Zmărăndescu ia lecţii de autoapărare de la fratele ei, luptător de MMA. Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă. În momentul de faţă, fac sală, alerg, am o proteză pe care o pun când ies la alergat. Alexandra are 18 ani şi atrage toate privirile cu lookul ei. Este plină de tatuaje.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și