Închide meniul
Foto

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său cel mare, după ce timp de 6 ani nu şi-au vorbit. Imaginea emoţionantă devenită virală

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 decembrie 2023, 14:09

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său cel mare, după ce timp de 6 ani nu şi-au vorbit. Imaginea emoţionantă devenită virală

Cătălin Zmărăndescu

Cătălin Zmărăndescu, în mașină, în mașină / Facebook

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său cel mare, după ce timp de 6 ani nu şi-au vorbit. Chiar fiul fostului luptător a dat vestea cea mare pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Zmărăndescu şi Mihai, fiul său cel mare din prima căsătorie, s-au împăcat după ce timp de 6 ani nu şi-au vorbit şi şi-au aruncat vorbe grele.

Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său cel mare, după ce timp de 6 ani nu şi-au vorbit

Mihai Zmărăndescu a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare de tatăl său şi de fratele său vitreg cel mic. „După 6 ani…„, a scris Mihai Zmărăndescu în dreptul imaginii.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ZMĂRĂ (@zmaramma)

Cătălin Zmărăndescu o mai are din prima căsătorie pe Alexandra, fiica sa cea mare. Ca şi cu Mihai, Cătălin Zmărăndescu nu a fost în relaţii bune cu Alexandra. Fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu este o femeie extrem de frumoasă şi întoarce toate privirile. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FIICA CEA MARE A LUI CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU) 

Reclamă

Alexandra trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei „Max” Marius de un an şi trei luni. Andrei „Max” Marius este instructor de fitness şi un pachet de muşchi. Alexandru s-a îndrăgostit nu doar de Max, ci şi de fitness şi a început o carieră în acest domeniu. Povestea de iubire a celor doi pare desprinsă din filme. Au început relaţia la doi ani după ce s-au cunoscut.

„Petrecem marea majoritate a timpului la sala şi, ca să fim realisti, ne vedem seara şi doar un pic dimineaţa. Depinde de program (n.r. râde). De când am inceput relaţia, am zis că absolut orice acţiune pe care o face, să fie decizia ei, spre binele ei, nu că-i impun eu ceva”, a mai spus Max în esxlucivitatea pentru AntenaSport.

„Datorită lui am pornit pe acest drum al fitness-ului. Eu lucram la sală (n.r. – despre cum s-au cunoscut). Aia a fost prima noastră întâlnire, dar, oficial, ne-am revazut dupa doi ani. Consider că suntem teritoriali, este mult spus gelozie, exact cum a spus şi el, apare din nesiguranţă proprie„, a spus şi Alexandra Zmărăndescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Zmărăndescu are 4 copii., Pe Alexandra şi Mihai din prima căsnicie, şi pe Matilda şi Cătălin Junior din actuala căsnicie.

Fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu a renunţat să se mai lupte. S-a reprofilat şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi instructori de fitness. Alexandra Zmărăndescu a şi slăbit, iar acum arată uimitor. Tocmai a postat, pe reţelele sociale, o imagine în costum de baie. Este un „pachet” de muşchi!

Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și