Închide meniul
Foto

Fiica lui Cătălin Zmărăndescu este un „pachet” de muşchi. S-a fotografiat, în costum de baie, în vacanţă!

Reclamă

Publicat: 11 septembrie 2023, 12:55

Fiica lui Cătălin Zmărăndescu este un „pachet” de muşchi. S-a fotografiat, în costum de baie, în vacanţă!

Fiica lui Cătălin Zmărăndescu este un "pachet" de muşchi

Alexandra Zmărăndescu este fiica lui Cătălin Zmărăndescu / Colaj Instagram

Fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Zmărăndescu, este un „pachet” de muşchi. Tânăra arată uimitor după ce a practicat cel mai periculos sport, MMA-ul. A fost antrenată chiar de fratele ei, Mihai Zmărăndescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Zmărăndescu este în conflict de mai mulţi ani cu tatăl ei celebru, care a fost bodyguardul lui Gigi Becali. Totul după ce Cătălin Zmărăndescu a divorţat de prima soţie şi s-a recăsătorit. Cunoscutul kickboxer nici nu a mai vrut să audă de copiii din prima căsnicie.

Fiica lui Cătălin Zmărăndescu este un „pachet” de muşchi

Alexandra era o prezenţă nonconformistă. A apărut vopsită roşu aprins, s-a umplut de tatuaje şi de piercinguri. Totuşi, în ultima perioadă a suferit o transformare de necrezut (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiica cea mare a lui Cătălin Zmărăndescu a renunţat să se mai lupte. S-a reprofilat şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi instructori de fitness. Alexandra Zmărăndescu a şi slăbit, iar acum arată uimitor. Tocmai a postat, pe reţelele sociale, o imagine în costum de baie. Este un „pachet” de muşchi!

Reclamă

Alexandra a făcut cinci ani de tenis, dar a fost atrasă mai tare de street-dance. O accidentare a făcut-o să renunţe la sportul de performanţă.

Alexandra Zmărăndescu nu vorbeşte cu tatăl ei, lucru pe care cei doi l-au recunoscut în public. Alexandra Zmărăndescu este o fire rebelă, lucru ce este scos în evidenţă şi de tatuajele pe care le are.

Cel de pe frunte (n.r. tatuajul) reprezintă că am depăşit o perioadă destul de grea din viaţa mea. Am simţit nevoia să fie la vedere. Să ştie toată lumea că sunt binecuvântată şi am reuşit să trec peste. Tatuajul acesta (n.r. arată braţul drept) o reprezintă pe mama, aici este fratele meu, care ţine lăbuţa pe mine, semn că mă protejează„, a mai spus Alexandra Zmărăndescu, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Cătălin Zmărăndescu și-ar fi alungat propriul fiu din casă

Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a povestit că tatăl său l-a dat afară din casă, când avea doar 18 ani, la îndemnul noii sale partenere.

Când a fost ea gravidă, am avut pe 17 decembrie 2017, că știu datele exact, meci în Anglia, poate să se și jure că nu este adevărat, eu am avut o discuție cu el și mi-a spus: Mihai, tu n-o să stai cu noi pentru că nu vrea Luiz.

Și i-am spus:’Bine, tată, nu e nicio problemă’. Și eu am stat într-o cameră, avea și baie și de toate, ca-n Paris, cum sunt camerele alea mici. Și eu am rămas acolo și am stat două săptămâni în pregătire pentru meci singur. Eu mereu am fost alături de el, l-am și ajutat cu bani”, a povestit Mihai Zmărăndescu, conform cancan.ro.

Cătălin Zmărăndescu a negat vehement informaţiile că şi-a renegat copiii din prima căsnicie.

Nu eu i-am renegat. Alexandra a fost crescută mai mult de mama ei, nu am niciun fel de pretenție de la ea”, a reacţionat Cătălin Zmărăndescu într-o emisiune TV.

Alexandra Zmărăndescu nu regretă evenimentele nefericite din viaţa ei.

L-am iubit extrem de mult, a însemnat totul pentru mine, până în momentul în care el nu mi-a mai dat voie să fac asta. Au fost multe momente în care mi-a lipsit, dar Doamne Ajută, am trecut peste. Referitor la întrebarea ta, dacă eu cred că astăzi aș fi fost mai puternică avându-l pe el alături, eu sunt conștientă de greutatea numelui pe care îl port, dar în egală măsură cred foarte tare în individualism, nu cred că aș fi fost mai puternică dacă l-aș fi avut alături.

Reclamă

Consider că lipsa lui m-a făcut omul de astăzi, nu pot spune neapărat că este un lucru rău”, a declarat Alexandra Zmărăndescu pentru spynews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și