Închide meniul
Foto

Cătălina Ponor e însărcinată din nou la 36 de ani! Prima declaraţie a fostei gimnaste după ce a anunţat fericita veste!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 noiembrie 2023, 23:09

Cătălina Ponor e însărcinată din nou la 36 de ani! Prima declaraţie a fostei gimnaste după ce a anunţat fericita veste!

Cătălina Ponor e însărcinată din nou la 36 de ani!

Cătălina Ponor şi Bogdan Jianu urmează să aibă încă un băieţel / Facebook Cătălina Ponor

Cătălina Ponor e însărcinată din nou la 36 de ani! Fosta gimnastă a anunţat şi sexul bebeluşului pe conturile sale de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Ponor şi soţul ei, Bogdan Jianu, au un băieţel, Vlad. Acesta va avea curând un frăţior, Cătălina Ponor fiind însărcinată tot cu un băieţel.

Cătălina Ponor e însărcinată din nou la 36 de ani!

Dumnezeu ne-a binecuvântat încă o dată, mai repede decât ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior.

Suntem foarte nerăbdători să îl cunoaștem pe micuțul familiei! Suntem binecuvântaţi”, a scris Cătălina Ponor pe Facebook şi Instagram.

Cătălina Ponor s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul în vara acestui an

Cătălina Ponor s-a cununat religios şi şi-a botezat fiul, pe Vlăduţ, în vara acestui an. Fostele sale colege din echipa naţională de gimnastică, Andreea Răducan, Monica Roşu şi Sandra Izbaşa au fost alături de Cătălina Ponor în această zi mare.

Reclamă

Cătălina Ponor s-a cununat religios pe 8 iulie cu Bogdan Jianu. Cei doi erau deja cununaţi civil. Tot în aceeaşi zi, ei au făcut botezul fiului lor, Vlăduţ.

Octavian Bellu şi Mariana Bitang au fost şi ei prezenţi la dubla ceremonie şi la petrecere. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu şi-au unit destinele în faţa Domnului la o biserică din Manasia, județul Ialomița. Tot aici a avut loc şi botezul fiului lor, în aceeaşi zi.

Între Cătălina Ponor şi soţul ei, Bogdan Jianu, e o diferenţă de vârstă de 18 ani, dar acest lucru nu are nicio importanţă în relaţia lor, cei doi înţelegându-se de minune.

Reclamă 4 / 0/3

E vremea să sărbătorim! Casă de piatră, Cătălina și Bogdan”, scria Andreea Răducan pe Instagram, după cununia religioasă a Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu şi după botezul fiului celor doi, Vlad.

Cătălina Ponor s-a cununat civil în vara lui 2022

Cătălina Ponor (35 de ani) s-a cununat civil în vara anului trecut cu Bogdan Jianu (53 de ani), regizorul care este cu 18 ani mai în vârstă decât tripla campioană olimpică a României. Fosta mare gimnastă și partenerul său și-au unit destinele la Primăria Constanța.

Cătălina a anunțat că a fost cerută de soție de Bogdan încă din timpul pandemiei.

Azi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am zis DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec tot restul vieții. Te iubesc, Bogdan”, a fost mesajul postat de Cătălina Ponor în urmă cu ceva timp, însoțit de o fotografie cu superbul inel de logodnă.

Cătălina Ponor a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică şi participantă la trei ediţii de Jocuri Olimpice, a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame.

La ceremonia de la Oklahoma, la care Cătălina Ponor nu a participat, printre invitaţii de onoare s-a numărat şi Daniela Silivaş (în International Gymnastics Hall of Fame din 2002).

Cu prilejul celei de-a 25-a ceremonii anuale a International Gymnastics Hall of Fame (IGHOF), Ponor a intrat în galeria celor care au contribuit la dezvoltarea gimnasticii alături de Tatiana Gutsu (Ucraina), Fabian Hambuechen (Germania) şi Chelsie Memmel (SUA), a anunţat Federaţia Română de Gimnastică.

Reclamă

La această ediţie au mai fost oferite Ordinul Internaţional de Merit IGHOF 2022 familiilor lui George Nissen (SUA, postum), fondatorul companiei Nissen Gymnastics Equipment Company şi a istoricului de gimnastică Rome Milan (SUA, postum).

Cătălina Ponor este cel de-al 12-lea reprezentant al gimnasticii româneşti inclus în International Gymnastics Hall of Fame. Înaintea sa fiind primiţi în galeria legendelor gimnasticii: Nadia Comăneci (1993), Bela Karolyi (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001), Daniela Silivaş (2002), Simona Amânar (2007), Octavian Bellu (2009), Lavinia Miloşovici (2011), Gina Gogean (2013), Aurelia Dobre (2016) şi Andreea Răducan (2018).

În 2004, la Atena, Ponor a câştigat 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice (cu echipa, la bârnă şi la sol) performanţă care a mai fost reuşită doar de Daniela Silivaş în 1988, iar în 2016, la JO de la Rio de Janeiro a fost portdrapelul delegaţiei României la ceremonia de deschidere. În palmaresul său se regăsesc 18 medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene.

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și