Închide meniul
Foto

Câți bani a plătit Simona Halep pentru operația la nas, la doar patru zile după divorțul de Toni Iuruc

Cosmin Cioboată Publicat: 13 septembrie 2022, 19:30

Simona Halep și-a făcut un selfie în mașină

Simona Halep s-a operat la nas

Simona Halep și-a făcut un selfie în mașină / Instagram

  • Câți bani a plătit Simona Halep pentru operația la nas, la doar patru zile după divorțul de Toni Iuruc
  • Campioana noastră a apelat la rinoplastie

S-a aflat câți bani a plătit Simona Halep pentru operația la nas, efectuată la doar patru zile după divorțul de Toni Iuruc. Campioana noastră a plătit o sumă consisentă pentru intervenția de rinoplastie. „Simo” a dezvăluit că a fost chinuită de probleme de respirație din cauza cărora nu putea să doarmă bine și avea dificultăți în timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prin urmare, Halep a hotărât să recurgă la operația de rinoplastie, la numai câteva zile după ce a divorțat de Toni Iuruc.

Câți bani a plătit Simona Halep pentru operația la nas, la doar patru zile după divorțul de Toni Iuruc

Potrivit viva.ro, fostul lider WTA a plătit o sumă cuprinsă între 5.200 și 6.000 de euro pentru intervenția menită să-i aerisească și mai bine căile respiratorii.

Reclamă

Luni, Simona Halep le-a transmis un mesaj fanilor chiar de pe patul de spital, după operație. Jucătoarea de 30 de ani a postat un selfie în timp ce era bandajată la nas și a asigurat pe toată lumea că rinoplastia a decurs bine. „Simo” va sta departe de teren timp de câteva săptămâni.

„Salutare! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas.

Reclamă

Singurul mod în care putea fi rezolvată problema era operaţia. Doctorul Daniel Popescu s-a ocupat şi a profitat de oportunitate pentru a avea şi o intervenţie estetică. Mulţumesc! Totul a mers bine! Voi avea nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să încep să fac efort fizic. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a anunțat Simona Halep, pe contul de Instagram.

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat

Un an a durat căsnicia Simonei Halep cu omul de afaceri. Şi-au spus adio într-un moment în care făceau pregătiri pentru o nuntă spectaculoasă, cu peste 300 de invitaţi.

Reclamă 4 / 0/3
  • VEZI MAI JOS GALERIA FOTO CU CEI DOI

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect„, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram.

Simona Halep nu şi-a dorit să ofere nicio declaraţie în momentul în care a părăsit biroul notarial din Bucureşti, dar a zâmbit la scurt timp după ce a semnat actele de divorţ.

Nici fostul soţ al Simonei n-a vorbit prea mult pe seama despărţirii, dar a avut o remarcă total surprinzătoare.

Fac o glumă! Eliminarea din turul I de la US Open”, a spus Toni Iuruc, potrivit wowbiz.ro.

Între timp s-a aflat care este primul lucru pe care l-a făcut „Simo” după ce s-a despărţit de Toni Iuruc. Sportiva a decis să şteargă pozele pe care le avea, pe contul ei de Instagram, cu cel care i-a fost soţ.

Simona a renunţat la toate imaginile pe care le făcuse la cununia civilă de anul trecut. O singură fotografie, în care apare alături de Iuruc, i-a „scăpat”.

Halep şi Iuruc se pregăteau de nuntă. Aceasta urma să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi trebuit să aibă peste 300 de invitaţi. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi. Toni Iuruc a divorţat pentru a treia oară.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep