Închide meniul
Foto

Câţi bani a putut să îi dea Ianis Hagi pe dedicaţii lui Adi de la Vâlcea: „Nu ştiu ce v-a făcut Hagi, că jucaţi fotbal ca dracii”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 noiembrie 2023, 18:30

Reclamă
Câţi bani a putut să îi dea Ianis Hagi pe dedicaţii lui Adi de la Vâlcea: „Nu ştiu ce v-a făcut Hagi, că jucaţi fotbal ca dracii”

Câţi bani a putut să îi dea Ianis Hagi pe dedicaţii lui Adi de la Vâlcea

Colaj Instagram

Câţi bani a putut să îi dea Ianis Hagi pe dedicaţii lui Adi de la Vâlcea, la petrecerea naţionalei României după calificarea la EURO 2024. Ianis Hagi a fost darnic cu manelistul care a cântat şi la petrecerile lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a rupt ringul de dans la petrecerea de calificare a naţionalei României. Fiul lui Gică Hagi a dat dedicaţii pentru toţi colegii din naţionala României.

Câţi bani a putut să îi dea Ianis Hagi pe dedicaţii lui Adi de la Vâlcea

Ianis Hagi a fost unul dintre cei mai darnici tricolori cu Adi de la Vâlcea. Internaţionalul român i-a oferit 400 de euro lui Adi de la Vâlcea, care a încins atmosfera de la petrecere cu versurile sale. Imaginile apărute pe reţelele de socializare au devenit virale.

„Nu ştiu ce v-a făcut Hagi, că jucaţi fotbal ca dracii / Să ştie toată lumea, rupem şi Germania„, au fost versurile lui Adi de la Vâlcea.

@adidelavalceaofficial #adidelavalceaofficial #nationalaromaniei #chiropractie ♬ sunet original – Adi de la Valcea

Reclamă

Adi de la Vâlcea ar putea să îi cânte şi la nuntă lui Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi s-a logodit în acest an cu Elena Tănase, superba sa iubită. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU ELENA TĂNASE)

Ianis Hagi şi-a cerut iubita de soţie în vară, iar petrecerea de logodnă a avut loc astăzi, la Constanţa. Ianis Hagi şi Elena Tănase au sărbătorit logodna într-un cadru restrâns, având alături familia şi apropiaţii. Sora lui, Kira Hagi, şi vărul, Nicolas Popescu, nu au putut lipsi de la petrecere. Evenimentul a avut loc la Constanţa, locul de unde provin atât fiul „Regelui”, cât şi partenera sa.

Ianis Hagi, îmbrăcat într-un sacou de culoare albastră, a dansat pe muzică machedonească alături de invitaţii săi. De cealaltă parte, Elena Tănase a strălucit la eveniment, şi a întors toate privirile, fiind îmbrăcată într-o rochie roşie.

Reclamă 4 / 0/3

Internaţionalul român şi-a cerut iubita de soţie la Paris, în luna iunie. Elena Tănase provine dintr-o famile înstărită de aromâni, din Constanţa, şi formează un cuplu cu Ianis Hagi de mai mulţi ani.

Pentru inelul de logodnă pe care i l-a oferit Elenei Tănase, Ianis Hagi a plătit o sumă colosală. 100.000 de euro a achitat fiul „Regelui”, pentru bijuteria pe care i-a oferit-o partenerei lui.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și