Închide meniul
Foto

Ce a spus Ianis Hagi despre nunta de la anul cu Elena Tănase, după ce în 2023 a cerut-o de soţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 noiembrie 2023, 21:41

Reclamă
Ce a spus Ianis Hagi despre nunta de la anul cu Elena Tănase, după ce în 2023 a cerut-o de soţie

Ce a spus Ianis Hagi despre nunta de la anul cu Elena Tănase, după ce în 2023 a cerut-o de soţie

Colaj Instagram

Ce a spus Ianis Hagi despre nunta de la anul cu Elena Tănase, după ce în 2023 a cerut-o de soţie. Ianis Hagi poate avea un an de vis în 2024, dacă se califică cu naţionala România la EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul 2024 poate fi unul de vis pentru Ianis Hagi. Poate juca la primul Campionat European din carieră cu naţionala de seniori a României şi se poate căsători cu frumoasa Elena Tănase.

Ce a spus Ianis Hagi despre nunta de la anul cu Elena Tănase

Ianis Hagi şi-a cerut în acest an iubita de soţie şi chiar a făcut şi petrecerea de logodna. Ianis a spus că nu este stabilită o dată exactă a nunţi, deşi au apărut informaţii conform cărora s-au căsători la anul. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU IUBITA LUI IANIS HAGI ÎN GALERIA FOTO)

Momentan, nu este nimic stabilit. Ce am de stabilit, e să ne stabilim la Campionatul European la anul în vară. Atâta tot. Îmi doresc mult asta, luptăm pentru asta. Chestiunile din viaţa privată sunt din viaţa privată şi voi vedea. Când va fi momentul, va fi momentul„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate la AntenaSport.

Imagini de senzaţie de la logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Imagini de senzaţie de la logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Fiul „Regelui” a dansat pe muzică machedonească, la o zi după ce a făcut show pe Arena Naţională, în duelul dintre România şi Andorra.

Reclamă

Ianis Hagi şi-a cerut iubita de soţie în vară, iar petrecerea de logodnă a avut loc astăzi, la Constanţa. Ianis Hagi şi Elena Tănase au sărbătorit logodna într-un cadru restrâns, având alături familia şi apropiaţii. Sora lui, Kira Hagi, şi vărul, Nicolas Popescu, nu au putut lipsi de la petrecere. Evenimentul a avut loc la Constanţa, locul de unde provin atât fiul „Regelui”, cât şi partenera sa.

Ianis Hagi, îmbrăcat într-un sacou de culoare albastră, a dansat pe muzică machedonească alături de invitaţii săi. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). De cealaltă parte, Elena Tănase a strălucit la eveniment, şi a întors toate privirile, fiind îmbrăcată într-o rochie roşie.

Internaţionalul român şi-a cerut iubita de soţie la Paris, în luna iunie. Elena Tănase provine dintr-o famile înstărită de aromâni, din Constanţa, şi formează un cuplu cu Ianis Hagi de mai mulţi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru inelul de logodnă pe care i l-a oferit Elenei Tănase, Ianis Hagi a plătit o sumă colosală. 100.000 de euro a achitat fiul „Regelui”, pentru bijuteria pe care i-a oferit-o partenerei lui.

Imagini de senzaţie de la logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Ianis Hagi şi Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă pe care şi-a dorit să îl ofere Gică Hagi. Mijlocaşul de 24 de ani al lui Deportivo Alaves nu şi-a dorit să fie ajutat de tatăl său, care s-a arătat dispus să îi ofere o „bijuterie” de un milion de euro.

Potrivit cancan.ro, Gică Hagi şi-a dorit să le facă celor doi un cadou spectaculos, după oficializarea logodnei. „Regele” i-a transmis lui Ianis că îşi doreşte să le cumpere o vilă de peste un milion de euro în zona Pipera. A avut parte de o surpriză în momentul în care fiul său a refuzat.

Ianis Hagi i-ar fi transmis că îşi doreşte să îşi cumpere singur un apartament în zona Primăverii. Totuşi, a ajuns la un acord cu Gică Hagi atunci când a fost vorba de respectarea unor datini machedoneşti. Toate cheltuielile cu nunta care va avea loc în 2024 vor fi respectate de cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.

„Ianis i-a multumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară. I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe.

Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machedonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva„, a mărturisit un apropiat al familiei, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și