Închide meniul
Foto

Câţi bani face dintr-o singură postare pe Instagram Olivia Dunne, gimnasta de 20 de ani milionară în dolari. Suma este uluitoare!

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2023, 12:51

Reclamă
Câţi bani face dintr-o singură postare pe Instagram Olivia Dunne, gimnasta de 20 de ani milionară în dolari. Suma este uluitoare!

Câţi bani face dintr-o singură postare pe Instagram Olivia Dunne

Olivia Dunne / Instagram

Olivia Dunne are 20 de ani şi este deja milionară în dolari. Nu din gimnastică, profesia ei, ci din Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olivia Dunne este urmărită de 3,9 milioane de fani pe reţeaua de socializare. Contul de Instagram a îmbogăţit-o, iar acum are o avere estimată la peste 2 milioane de dolari.

Câţi bani face dintr-o singură postare Olivia Dunne, gimnasta care e milionară în dolari

Potrivit clutchpoints.com, dintr-o singură postare plătită pe Instagram, Olivia Dunne câştigă cel puţin 31,900 de dolari şi maxim 43,200 de dolari.

Olivia Dunne îşi continuă cariera în gimnastică, dar se axează şi pe reţeaua de socializare, care îi aduce bani.

Tânăra americancă a început să practice gimnastica de la vârsta de 3 ani.

Reclamă

Ea este legitimată acum la echipa feminină a celor de la LSU Tigers, din cadrul Universității din Louisiana.

O altă gimnastă vrea să o copieze pe Olivia Dunne

Astfel, în acest context, o altă gimnastă vrea să își copieze colega și a început să fie cât mai activă pe conturile de socializare. Este vorba de Elena Arenas, despre care jurnaliștii americani notează faptul că „fotografiile ei ar trebui interzise pe social media”.

Elena Arenas are puțin peste 100.000 de urmăritori pe Instagram, și astfel mai are mult de muncit până va ajunge la numărul impresionant de persoane pe care le are colega ei, Olivia Dunne.

Reclamă 4 / 0/3

Gimnasta Elena Arenas, ale cărei poze ‘ar trebui interzise’ pe social media, o copiază pe Olivia dunne cu pozele minunate din camerele de hotel. Elena Arenas vrea coroana Oliviei Dunne și a fost recent comparată cu prietena ei.

Elena Arenas este la același colegiu ca și Olivia Dunne, influencer care a făcut senzație pe internet. Cele două sunt bune prietene și postează des poze împreună, atât din viața personală, cât și din competițiile la care participă. Dunne a devenit milionară la vârsta de 18 ani, iar acum are o avere de aproximativ 2,3 milioane de dolari.

Elena nu este însă foarte departe. Ea are 210.000 de urmăritori pe Tik Tok și peste 100.000 pe Instagram. Recent, Elena Arenas și-a copiat colega și a postat o poză din camera de hotel, în echipamentul celor de la LSU”, notează jurnaliștii americani.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei Vezi toate știrile
Citește și