Închide meniul
Foto

Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0. Elena Tănase a șters imediat gafa

Alexandra Costea Publicat: 25 octombrie 2024, 12:58

Reclamă
Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0. Elena Tănase a șters imediat gafa

Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0

Ianis Hagi şi Elena Tănase s-au căsătorit pe 14 iulie 2024 - Instagram

Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0. Partenera „Prinţului” a făcut o gafă în toată regula în timp ce campioana României era umilită de scoţieni pe Ibrox Stadium. Partida Rangers-FCSB a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia lui Ianis Hagi a şters imediat postarea de pe contul ei de Instagram.

Ce a postat soţia lui Ianis Hagi pe internet, în timpul partidei Rangers-FCSB 4-0. Elena Tănase a șters imediat gafa

Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista UEFA de scoşieni, motiv pentru care nu a putut juca în partida contra campioanei României din Europa League. Cu toate acestea, se pare că „Prinţul” şi soţia sa s-ar fi aflat în tribuna oficială în timp ce Rangers o umilea pe FCSB.

La finalul partidei, Elena Tănase a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu tabela de marcaj, alături de mesajul ”Ibrox baby, it’s just different”, în traducere ”Ibrox dragă, e ceva diferit”.

Reclamă
Reclamă

La doar câteva minute după, nora lui Gică Hagi a şters postarea. Cel mai probabil, aceasta a relizat că echipa care a suferit înfrângerea este românească, iar socrul ei i-a fost la un moment dat antrenor. Gică Hagi a fost antrenor la FC Steaua Bucureşti în perioada iunie – septembrie 2007.

De asemenea, în timpul confruntării de pe Ibrox, fanii roş-albaştrilor și-au arătat susținerea față de Ianis Hagi. Românii i-au scandat numele „Prinţului”, atunci când jucătorii de la Rangers au intrat pe teren. Ianis Hagi nu a avut cea mai bună perioadă în Glasgow, mai ales că a fost trimis la echipa a doua a scoțienilor.

Rangers s-a impus cu 4-0 şi i-a administrat FCSB-ului prima înfrângere din grupa principală Europa League. Tom Lawrence, Cerny cu o dublă şi Igamane au marcat pentru scoţieni. După 0-4 cu Rangers, FCSB a ajuns pe locul al 13-lea în Europa League, poziție care garantează totuși calificarea în play-off-ul competiției.

Reclamă

Ce note au primit jucătorii lui Gigi Becali, după Rangers-FCSB 4-0

FCSB a avut o prestaţie slabă în meciul cu Rangers. Scoţienii au zdrobit-o pe campioana României pe Ibrox Park, scor 4-0. Nimic nu a funcționat în tabăra roş-albaştrilor, chiar dacă Gigi Becali pretindea că echipa sa va câştiga și fără oamenii de bază în teren. Cu toate acestea, absențele s-au simțit.

  • Târnovanu 6.1
  • Pantea 6.3
  • Ngezana 6.6
  • Dawa 6.5
  • M. Popescu 6.4
  • Alhassan 6.2
  • Edjouma 6.3
  • Ștefănescu 6.2
  • L. Phelipe 6.1
  • Miculescu 6.5
  • Bîrligea 6.4
  • Alex Băluță 6.4
  • Tavi Popescu 7.0
  • Risto Radunovic 6.7
  • Alexandru Musi 6.7
  • William Baeten Baeten 6.5
Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și