Închide meniul
Foto

Ce a putut face Shakira când a primit de ziua ei un tort cu chipul lui Pique pe el

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2023, 9:30

Shakira a primit de ziua ei un tort cu chipul lui Gerard Pique pe el. Asta la șase luni după ce cele două vedete au anunțat că se despart. Astfel, surpriza nu a fost una tocmai plăcută pentru cântăreața născută în Columbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shakira și Pique sunt născuți în aceeași zi, pe 2 februarie, iar jucătorul a împlinit 36 de ani, cu zece mai puțini decât fosta lui soție. Jurnaliștii spanioli i-au făcut Shakirei un cadou neașteptat, dar în strânsă legătură cu melodia pe care aceasta i-a dedicat-o fostului fotbalist.

Ce a putut face Shakira când a primit de ziua ei un tort cu chipul lui Pique pe el

Pe lângă chipul lui Pique, pe tort au mai ”apărut” un ceasuri Rolex și Casio, un Renault Twingo și un Ferrari, lucrurile de care s-a folosit Shakira în celebra melodie, în care făcea comparație între ea și actuala iubită a lui Gerard, Clara Chia, care are doar 23 de ani.

Pe lângă chipul lui Pique, pe tort au mai ”apărut” un ceasuri Rolex și Casio

Shakira nu a fost indignată deloc de gestul jurnaliștilor și, conform Music Mundial, a înlăturat partea care conținea chipul lui Gerard Pique, înainte să posteze imaginile pe InstaStory.

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită. Fostul fundaş de la Barcelona a postat pe reţelele de socializare prima imagine cu Clara Chia, studenta pentru care a părăsit-o pe Shakira.

Reclamă

În plin scandal cu Shakira, Pique a postat prima imagine alături de iubita sa, care este mai mică cu 22 de ani decât Shakira. Gerard Pique şi Shakira se află în centrul unui scandal monstru, dar asta nu l-a împiedicat pe bărbat să posteze prima imagine alături de noua iubită. Imaginea a devenit imediat virală în Spania.

Tot în presa din Spania a apărut o filmare în care mama lui Pique pare că o agresează pe Shakira. Femeia îi pune mâna pe faţă Shakirei. Scena s-a produs chiar sub privirile lui Pique, care nu a intervenit.

Gerard Pique, ironie colosală pentru Shakira

Gerard Pique a venit cu o ironie colosală pentru Shakira. Fostul fundaş al Barcelonei a avut o apariţie fabuloasă la sediul Kings League.

Reclamă 4 / 0/3

Pique şi-a achiziţionat un automobil marca Renault Twingo pentru a-i răspunde fostei sale iubite. Totul după ce a fost făcut praf în ultima piesă a Shakirei.

Pique a cumpărat automobilul ca o replică pentru versurile Shakirei, din melodia pe care solista i-a dedicat-o după despărţire: „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”. Fostul fotbalist a venit cu automobilul recent achiziţionat la terenul unde se desfăşoară meciurile din Kings League, liga recent înfiinţată de Pique.

Nu e prima reacţie uluitoare a lui Gerard Pique după ce a fost „atacat” de mama copiilor săi. ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, au fost alte versuri din piesa Shakirei, la care catalanul de 35 de ani a găsit un răspuns pe măsură. A venit la o conferinţă de presă cu un ceas Casio la mână. A anunţat că liga de mini-fotbal în care s-a implicat activ, Kings League, a ajuns să fie sponsorizată de această companie.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și