Închide meniul
Foto

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită, mai mică cu 22 de ani decât Shakira! Scene scandaloase au ieşit la iveală

Publicat: 26 ianuarie 2023, 11:17

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită. Fostul fundaş de la Barcelona a postat pe reţelele de socializare prima imagine cu Clara Chia, studenta pentru care a părăsit-o pe Shakira.

Reclamă
Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită, mai mică cu 22 de ani decât Shakira! Scene scandaloase au ieşit la iveală

Gerard Pique, prima imagine cu noua iubită

Instagram Gerard Pique

Gerard Pique (35 de ani) și Clara Chia Marti (23) este cel mai nou cuplu din Spania. În plin scandal cu Shakira, Pique a postat prima imagine alături de iubita sa, care este mai mică cu 22 de ani decât Shakira.

Reclamă

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită

Gerard Pique şi Shakira se află în centrul unui scandal monstru, dar asta nu l-a împiedicat pe bărbat să posteze prima imagine alături de noua iubită. Imaginea a devenit imediat virală în Spania.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Tot în presa din Spania a apărut o filmare în care mama lui Pique pare că o agresează pe Shakira. Femeia îi pune mâna pe faţă Shakirei. Scena s-a produs chiar sub privirile lui Pique, care nu a intervenit.

Que triste aguantar tanto por una relación.. , la toca y la calla de una manera muy fea pic.twitter.com/Xlkyq7AxVD
— Adriana Toval (@TovalAdriana) January 23, 2023

Mai mult, conform presei din Spania, Shakira le-ar fi spus copiiilor săi să nu îi mai spună bunică mamei lui Pique, lucru care a devastat-o pe femeie.

E devastată de războiul pornit de Shakira. A luptat până la capăt pentru ca fiul său să se împace cu Shakira, dar astăzi a întors pagina și singurul lucru care o mai face să sufere este faptul că nepoții săi nu-i mai spun bunică, din cauza vedetei din America de Sud”, au scris cei de la revista spaniolă Lecturas, citaţi de Marca.

Shakira nu se dezminte! Ce a făcut artista, după ce l-a umilit pe Gerard Pique în ultima piesă

Shakira nu se dezminte! Celebra artistă continuă „fiesta” după ce l-a umilit pe Gerard Pique în ultima piesă. Cântăreață columbiană a organizat o mini-petrecere pe balconul casei sale, alături de mai multe prietene. Shakira i-a „desființat” pe fostul iubit, Gerard Pique, și pe noua sa parteneră, Clara Chia, în ultima sa melodie.

Replica fostului fundaș de la FC Barcelona n-a întârziat să apară. Pique s-a afișat cu o mașină Renault Twingo și un ceas Casio pentru a-i răspunde Shakirei. Totul după ce a fost făcut praf în ultima piesă a Shakirei.

„Ce am fi noi fără prietenii care ne usucă lacrimile și, de asemenea, ne sunt alături în vremurile bune?”, a scris Shakira, pe contul de Twitter, alături de videoclip în care se distrează pe balcon, alături de prietenele sale.

Gerard Pique, ironie colosală pentru Shakira

Gerard Pique a venit cu o ironie colosală pentru Shakira. Fostul fundaş al Barcelonei a avut o apariţie fabuloasă la sediul Kings League.

Pique şi-a achiziţionat un automobil marca Renault Twingo pentru a-i răspunde fostei sale iubite. Totul după ce a fost făcut praf în ultima piesă a Shakirei.

Pique a cumpărat automobilul ca o replică pentru versurile Shakirei, din melodia pe care solista i-a dedicat-o după despărţire: „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”. Fostul fotbalist a venit cu automobilul recent achiziţionat la terenul unde se desfăşoară meciurile din Kings League, liga recent înfiinţată de Pique.

Nu e prima reacţie uluitoare a lui Gerard Pique după ce a fost „atacat” de mama copiilor săi. ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, au fost alte versuri din piesa Shakirei, la care catalanul de 35 de ani a găsit un răspuns pe măsură. A venit la o conferinţă de presă cu un ceas Casio la mână. A anunţat că liga de mini-fotbal în care s-a implicat activ, Kings League, a ajuns să fie sponsorizată de această companie.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea