Închide meniul
Foto

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită, mai mică cu 22 de ani decât Shakira! Scene scandaloase au ieşit la iveală

Publicat: 26 ianuarie 2023, 11:17

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită, mai mică cu 22 de ani decât Shakira! Scene scandaloase au ieşit la iveală

Gerard Pique, prima imagine cu noua iubită

Instagram Gerard Pique

  • Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită
  • Shakira, un nou scandal

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită. Fostul fundaş de la Barcelona a postat pe reţelele de socializare prima imagine cu Clara Chia, studenta pentru care a părăsit-o pe Shakira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique (35 de ani) și Clara Chia Marti (23) este cel mai nou cuplu din Spania. În plin scandal cu Shakira, Pique a postat prima imagine alături de iubita sa, care este mai mică cu 22 de ani decât Shakira.

Gerard Pique a postat prima imagine cu noua iubită

Gerard Pique şi Shakira se află în centrul unui scandal monstru, dar asta nu l-a împiedicat pe bărbat să posteze prima imagine alături de noua iubită. Imaginea a devenit imediat virală în Spania.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Tot în presa din Spania a apărut o filmare în care mama lui Pique pare că o agresează pe Shakira. Femeia îi pune mâna pe faţă Shakirei. Scena s-a produs chiar sub privirile lui Pique, care nu a intervenit.

Reclamă

Mai mult, conform presei din Spania, Shakira le-ar fi spus copiiilor săi să nu îi mai spună bunică mamei lui Pique, lucru care a devastat-o pe femeie.

E devastată de războiul pornit de Shakira. A luptat până la capăt pentru ca fiul său să se împace cu Shakira, dar astăzi a întors pagina și singurul lucru care o mai face să sufere este faptul că nepoții săi nu-i mai spun bunică, din cauza vedetei din America de Sud”, au scris cei de la revista spaniolă Lecturas, citaţi de Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Shakira nu se dezminte! Ce a făcut artista, după ce l-a umilit pe Gerard Pique în ultima piesă

Shakira nu se dezminte! Celebra artistă continuă „fiesta” după ce l-a umilit pe Gerard Pique în ultima piesă. Cântăreață columbiană a organizat o mini-petrecere pe balconul casei sale, alături de mai multe prietene. Shakira i-a „desființat” pe fostul iubit, Gerard Pique, și pe noua sa parteneră, Clara Chia, în ultima sa melodie.

Replica fostului fundaș de la FC Barcelona n-a întârziat să apară. Pique s-a afișat cu o mașină Renault Twingo și un ceas Casio pentru a-i răspunde Shakirei. Totul după ce a fost făcut praf în ultima piesă a Shakirei.

„Ce am fi noi fără prietenii care ne usucă lacrimile și, de asemenea, ne sunt alături în vremurile bune?”, a scris Shakira, pe contul de Twitter, alături de videoclip în care se distrează pe balcon, alături de prietenele sale.

Gerard Pique, ironie colosală pentru Shakira

Gerard Pique a venit cu o ironie colosală pentru Shakira. Fostul fundaş al Barcelonei a avut o apariţie fabuloasă la sediul Kings League.

Pique şi-a achiziţionat un automobil marca Renault Twingo pentru a-i răspunde fostei sale iubite. Totul după ce a fost făcut praf în ultima piesă a Shakirei.

Pique a cumpărat automobilul ca o replică pentru versurile Shakirei, din melodia pe care solista i-a dedicat-o după despărţire: „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”. Fostul fotbalist a venit cu automobilul recent achiziţionat la terenul unde se desfăşoară meciurile din Kings League, liga recent înfiinţată de Pique.

Nu e prima reacţie uluitoare a lui Gerard Pique după ce a fost „atacat” de mama copiilor săi. ”Ai schimbat un Rolex cu un Casio”, au fost alte versuri din piesa Shakirei, la care catalanul de 35 de ani a găsit un răspuns pe măsură. A venit la o conferinţă de presă cu un ceas Casio la mână. A anunţat că liga de mini-fotbal în care s-a implicat activ, Kings League, a ajuns să fie sponsorizată de această companie.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
Shakira a avut o reacţie emoţionantă după ce a plătit o avere. Procurorii cereau o pedeapsă de 8 ani şi 2 luni de închisoare
Extra • 20 nov., 16:42
FOTO
Shakira, reacţie emoţionantă după ce a plătit o avere pentru a nu intra la închisoare: „Am făcut asta pentru copiii mei”
Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap
Extra • 18 nov., 17:29
FOTO
Sergio Ramos s-a fotografiat în braţele Shakirei şi şi-a dat fanii peste cap: „L-ai învins pe Pique şi în afara terenului!”
Gerard Pique, atac la adresa lui Real Madrid
La Liga • 8 nov., 14:00
Gerard Pique, atac dur la adresa lui Real Madrid: „Nu o să își aducă aminte nimeni”
Dezvăluiri uluitoare ale fostului şofer al Shakirei
Extra • 10 oct., 13:25
FOTO
Dezvăluiri uluitoare ale fostului şofer al Shakirei. Ce cerinţe poate avea vedeta de la angajaţi: „Experienţă dezamăgitoare!”