Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună Ilie Dumitrescu despre femeile din viaţa lui: „Am ieşit în decor cu anumite lucruri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2023, 14:29

Reclamă
Ce a putut să spună Ilie Dumitrescu despre femeile din viaţa lui: „Am ieşit în decor cu anumite lucruri!”

Ilie Dumitrescu a fost perceput ca fiind un mare cuceritor

Colaj Instagram

Ce a putut să spună Ilie Dumitrescu despre femeile din viaţa lui. Fostul internaţional român este perceput ca un adevărat Don Juan. Ilie Dumitrescu spune că această etichetă nu este una care i se potriveşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a făcut, în mai multe cazuri, deliciul tabloidelor. Fostul mare internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră un „mare cuceritor”. Cea mai agitată perioadă a avut-o la Londra, acolo unde s-a speculat că a avut o aventură cu soţia unui poliţist.

Ce a putut să spună Ilie Dumitrescu despre femeile din viaţa lui

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu pe okmagazine.ro.

Ilie Dumitrescu a mai spus că a ajuns la o vârstă la care preferă liniştea în locul agitaţiei din cluburi.

„Am ajuns la o vârstă la care am activități liniștite: prefer să ies cu prietena mea la un restaurant, fără cluburi și agitație”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Reclamă

Viaţa tumultoasă a lui Ilie Dumitrescu. Şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani, în 1995. Modul fabulos prin care a cucerit-o

Puţină lume ştie detalii despre viaţa tumultoasă a lui Ilie Dumitrescu. Fostul jucător al Stelei şi al lui Tottenham a surprins în 1995, în momentul în care şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani.

„Mister” a fost căsătorit pentru prima dată cu Nela, femeia cu care are doi copii: Dani şi Sică. Fostul atacant al Generaţiei de Aur a divorţat după numai patru ani. O cunoscuse deja pe Letiţia Badea, o tânără care era de o frumuseţe ieşită din comun.

Cei doi şi-au oficializat relaţia după ce fostul mare fotbalist a semnat actele de divorţ. Au apărut atunci detalii despre povestea de iubire pe care o trăia cu studenta de la Filologie, despre care se spunea că seamănă cu Monica Bellucci. Ilie şi Letiţia s-ar fi cunoscut la o emisiune TV. Au urmat şase luni de tatonări. Tânăra ar fi fost în cele din urmă cucerită într-un mod fabulos, cu un buchet imens de flori şi cu un tablou de Grigorescu.

Reclamă 4 / 0/3

Leitiţia era atunci şi un model de succes în România. A defilat, la cele mai importante prezentări de modă, pentru Zină Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu.

Ilie Dumitrescu şi Letiţia nu au mai ajuns la altar, dar au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 14 ani. Au împreună doi copii, pe Toto şi pe Mayra. S-au despărţit după ce femeia a acuzat că ar fi fost înşelată. Letiţia a rămas cu afacerea pe care o avea, un magazin de lux în Dorobanţi.

În afară de cei patru copii din relaţiile cu Nela şi Letiţia, Ilie Dumitrescu ar mai avea o fiică. Potrivit libertatea.ro, este vorba despre Elisabeta. Aceasta nu a fost niciodată recunoscută de fostul mare fotbalist. Mama ei, Maria, ar fi trăit o poveste de dragoste cu Ilie în momentul în care acesta avea 17 ani.

Nu am nimic de declarat. E de ajuns că s-a trecut peste intimitatea mea„, a reacţionat presupusa fiică a lui Ilie Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

„Mister”, aventură cu soţia unui poliţist

Fostul jucător al Generaţiei de Aur a povestit că ar fi avut o aventură cu soţia unui poliţist din Anglia, în momentul în care îmbrăca tricoul lui Tottenham.

Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

Reclamă

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret„, a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro.

Fiica unui bărbat celebru din România s-a iubit cu Ilie Dumitrescu

Fiica unui bărbat celebru din România s-a iubit nebuneşte cu Ilie Dumitrescu. Este vorba de Teodora, fiica lui Andrei Vochin, fost jurnalist şi actualul consilier al lui Răzvan Burleanu.

Într-un interviu acordat în trecut pentru antenastars.ro, Teodora Vochin a recunoscut că tatăl său a fost deranjat de relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu. Aceasta a recunoscut că a fost o greşeală. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU TEODORA VOCHIN)

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine„, a spus, în trecut, Teodora Vochin pentru antenastars.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și