Închide meniul
Foto

Ce a putut să spună prima mare iubire a „Prinţului Cristea”, după ce bărbatul pe care l-a iubit enorm s-a afişat cu noua iubită

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2023, 12:36

Reclamă
Ce a putut să spună prima mare iubire a „Prinţului Cristea”, după ce bărbatul pe care l-a iubit enorm s-a afişat cu noua iubită

Denisa Nechifor, fosat iubită a lui Adrian Cristea, şi Andreea Roşca, actuala iubită a lui Adrian Cristea

Profimedia

Ce a putut să spună prima mare iubire a „Prinţului Cristea”, după ce bărbatul pe care l-a iubit enorm s-a afisat cu noua iubită. Denisa Nechifor a dat dovadă de eleganţă şi a avorbit la superlativ despre Adrian Cristea, cel cu care are o fetiţă,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drenisa Nechifor şi Adrian Cristea au trăit o frumoasă poveste de dragoste şi au împreună o superbă fetiţă. Denisa spune că are o relaţie perfectă cu Adrian Cristea. Mai mult, femeia a vorbit şi despre actuala iubită a celui care este supranumit „Prinţul”. Cristea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Roşca, o frumoasă avocată din Cluj. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU CELE DOUĂ FEMEI)

Ce a putut să spună prima mare iubire a „Prinţului Cristea”, după ce bărbatul pe care l-a iubit enorm s-a afisat cu noua iubită

Avem o relație foarte civilizată. Am avut-o dintotdeauna. Am avut noi disensiunile noastre, dar repet, nu neapărat din cauza noastră, au mai fost niște bețe băgate așa. Avem o relație, vine și o vede. Are liber. El vine singur, dar eu și Rania ne dorim ca el să fie fericit. Întotdeauna am spus că tatăl fetei mele are dreptul să fie fericit, are dreptul la o viață și îi doresc să aibă viață de familie.

Atâta timp cât tatăl copilului tău este cu o femeie curată, integră, nu am niciun fel de problemă. Dacă nu, mai discutăm, dar nu am o problemă acum și cred că știe să aleagă femeile, iar fiică-mea are ea filtrul ei. Nu s-a pus niciodată problema. Mulțumesc lui Dumnezeu, suntem foarte bine„, a spus Denisa Nechifor pentru antenastars.ro.

Marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Andreea l-a cucerit pe „Prinț”

S-a aflat care este marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Fostul jucător de la Steaua și Dinamo trăiește o poveste de dragoste cu Andreea Roșca. Relația cu avocata din Cluj a fost oficializată în acest an.

Reclamă

Tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) face senzație pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 130.000 de urmăritori. Ea a reușit să-l cucerească pe „Prințul” Cristea.

Din postările Andreei reiese că marea ei pasiune este tenisul. Tocmai s-a fotografiat pe un teren cu zgură și a primit zeci de comentarii. „Iubitoare de tenis”, a fost descrierea imaginii ei. „Ești superbă„, „Ce jucătoare de tenis frumoasă” și „Scufița roșie” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la fani.

Andreea Roșca are, pe rețelele sociale, mai multe imagini de pe terenurile de tenis. Chiar s-a fotografiat alături de Adrian Cristea în timp ce erau la fileu.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Cristea nu mai este în centrul atenţiei, aşa cum obişnuia să fie pe vremea când forma un cuplu „cu scântei” cu Bianca Drăguşanu. Fostul jucător de fotbal a trăit o poveste de dragoste și cu Denisa Nechifor, cea cu care are o fetiță în vârstă de 13 ani. S-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut copila.

Andreea Roșca anunță că și-a găsit fericirea lângă „Prințul” Cristea

Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter. El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine. Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm.

Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună. Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună„, a declarat Andreea Roșca pentru antenastars.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și