Închide meniul
Foto

Ianis Hagi şi Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la Gică Hagi. Motivul este uluitor!

Publicat: 13 octombrie 2023, 17:28

Reclamă
Ianis Hagi şi Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la Gică Hagi. Motivul este uluitor!

Ianis Hagi şi Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la Gică Hagi

Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase / Colaj Instagram/Hepta

Ianis Hagi şi Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă pe care şi-a dorit să îl ofere Gică Hagi. Mijlocaşul de 24 de ani al lui Deportivo Alaves nu şi-a dorit să fie ajutat de tatăl său, care s-a arătat dispus să îi ofere o „bijuterie” de un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de soţie pe superba lui iubită (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ianis i-a oferit Elenei inelul cu diamant de 50.000 de euro la Paris, în luna iunie. Imaginile s-au viralizat imediat.

Ianis Hagi şi Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă propus de Gică Hagi

Potrivit cancan.ro, Gică Hagi şi-a dorit să le facă celor doi un cadou spectaculos, după oficializarea logodnei. „Regele” i-a transmis lui Ianis că îşi doreşte să le cumpere o vilă de peste un milion de euro în zona Pipera. A avut parte de o surpriză în momentul în care fiul său a refuzat.

Ianis Hagi i-ar fi transmis că îşi doreşte să îşi cumpere singur un apartament în zona Primăverii. Totuşi, a ajuns la un acord cu Gică Hagi atunci când a fost vorba de respectarea unor datini machedoneşti. Toate cheltuielile cu nunta care va avea loc în 2024 vor fi respectate de cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.

Ianis i-a multumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară. I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe.

Reclamă

Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machedonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva„, a mărturisit un apropiat al familiei, pentru sursa citată anterior.

În momentul în care s-a aflat de logodna lui Ianis Hagi, Gică Hagi a avut o reacţie plină de emoţie.

Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care am aflat.

Reclamă 4 / 0/3

E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Elena Tănase a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Ianis Hagi le-a prezentat-o spaniolilor pe logodnica sa

Ianis Hagi a avut o apariţie de senzaţie şi le-a prezentat-o spaniolilor de la Deportivo Alaves pe logodnica sa. În momentul în care a fost prezentat la gruparea din La Liga, Ianis a avut-o alături de tânăra pe care a cerut-o în căsătorie.

Ianis Hagi a ajuns la prezentarea oficială alături de iubita lui. Fiul „Regelui” a venit îmbrăcat la costum, dar Elena a fost cea care a întors toate privirile.

Cerută în căsătorie la Paris, în urmă cu două luni, Elena Tănase nu a putut lipsi la momentul special din viaţa lui Ianis. Acesta calcă pe urmele tatălui lui şi va juca în Spania.

Visul meu a fost mereu să joc în La Liga, iar Alaves mi-a oferit această posibilitate„, a recunoscut Ianis Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și