Închide meniul
Foto

Ce are de gând Vladimir Putin să facă de 9 mai. Avertismentul lui Klitschko: ”Să nu fiți lași!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2022, 11:41

Ce are de gând Vladimir Putin să facă de 9 mai. Avertismentul lui Klitschko: ”Să nu fiți lași!”

Vladimir Klitschko îl avertizează pe Vladimir Putin

Profimedia

Vladimir Klitschko a lansat un avertisment pentru Occident, după ce planul lui Vladimir Putin a fost dezvăluit. Președintele Rusiei poate anunța o „mobilizare generală” a armatei ruse în timpul discursului de la parada de pe 9 mai, potrivit Institutului pentru Studiul Războiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul de la Kremlin vrea să declare o ”victorie” simbolică asupra Ucrainei, iar fostul campion mondial la categoria grea anunţă că nu are încredere în informațiile apărute. Fratele lui Vitali Klitschko, cel care este primarul Kievului, îi acuză pe ruși de ”minciună nesfârșită”.

Avertismentul lui Vladimir Klitschko cu privire la planul lui Vladimir Putin

”Este o diferență uriașă între frica dintre ce e bine și îngrijorare, dar să nu fiți lași. Și aș dori, de asemenea, să avertizez lumea occidentală să nu fie lașă. Trebuie să stați împotriva acestei țări agresive și împotriva acestei politici agresive a Rusiei, dar și a armatei sale.

Și, de aceea, nu vreau să comentez ce se va întâmpla pe 9. Se va întâmpla atunci. Va fi mobilizare? Nu ne putem baza cu adevărat pe informațiile care vin din Rusia, pentru că minciuna este nesfârșită.

Într-un război, nu poți câștiga cu pumnii ca într-un ring de box, dar se aplică reguli diferite. Pentru asta ai nevoie de arme și arme grele, ca să putem rezista agresiunii armatei ruse”, a transmis Vladimir Klitschko, citat de amp.focus.de.

Reclamă

Vladimir Klitschko, avertisment devastator pentru militarii ruşi

Vladimir Klitschko a avut o nouă reacţie pe reţelele sociale, la mai bine de două luni după startul războiului din Ucraina. Fostul campion mondial la categoria grea i-a avertizat pe militarii ruşi că vor plăti pentru toate atrocităţile comise.

Fratele lui Vitali Klitschko anunţă că este pregătit dosarul care va fi trimis la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Fostul mare boxer, în vârstă de 46 de ani, a ţinut să precizeze că nu este vorba de o „operaţiune specială”, cum a spus Vladimir Putin, ci un genocid.

„Bombardamentele, violul, torturarea și asasinarea populației civile…. toate acestea au un nume: genocid. Avem numele și prenumele acestor călăi din Rusia și cine le-a comandat!  Toate documentele vor fi trimise la curtea internațională și judecătorii vor lua decizii!„, a transmis Vladimir Klitschko pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și