Închide meniul
Foto

Ce avere a ajuns să aibă Simona Halep în 2024, după un an și jumătate în care a fost suspendată din tenis! Câți bani mai are

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2024, 17:01

Ce avere a ajuns să aibă Simona Halep în 2024, după un an și jumătate în care a fost suspendată din tenis! Câți bani mai are

Ce avere a ajuns să aibă Simona Halep în 2024

Simona Halep așteaptă audierile de la TAS / Instagram

S-a aflat ce avere a ajuns să aibă Simona Halep în 2024, după cea mai grea perioadă a carierei ei. Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros nu a mai jucat un meci de tenis din luna august 2022. „Simo” a primit o suspendare drastică, de 4 ani, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Mai are o singură cale de atac, la TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 32 de ani, Halep a câștigat 40.203.437 de dolari din turneele de tenis. Suma care a intrat în conturile ei a fost semnificativ mai mică după ce a fost impozitată.

Ce avere a ajuns să aibă Simona Halep în 2024

Potrivit ziuaconstanta.ro, care citează TOP 300 Capital, Simona Halep are în prezent o avere estimată la 48-52 de milioane de euro. Ea ocupă locul 198 în clasament.

Simona Halep apăruse în 2017, în premieră, în topul celor mai bogați 300 de români. Averea ei era estimată atunci la 20-22 de milioane de euro. A făcut apoi un salt important și a reușit să își dubleze averea până în 2021. În urmă cu trei ani, ocupa locul 140, cu aproximativ 47 de milioane de euro.

Averea Simonei Halep nu a mai căpătat proporții în ultima perioadă. Totul după ce încasările din tenis au dispărut, constănțeanca plătind sume uriașe avocaților, în încercarea de a-și dovedi nevinovăția.

Reclamă

Halep va fi audiată la TAS în perioada 7-9 februarie. Până atunci, s-a mutat în Dubai și trage tare pentru a fi în formă. Simona a decis să își vândă casele pe care le avea în București.

Am puterea să spun: Mulțumesc 2023! Totul se întâmplă cu un motiv și se întâmplă pentru tine, nu ți se întâmplă ție. 2024, abia aștept să te întâlnesc”, sunt cuvintele Simonei Halep, într-o postare pe Instagram, la finalul anului trecut.

Simona Halep şi-a vândut casa din Primăverii

Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu fostul ei soţ, Toni Iuruc. „Simo” a decis să se mute şi a renunţat la locuinţa pe care o avea în unul dintre cele mai scumpe cartiere din Bucureşti. Decizia drastică a luat-o într-o perioadă în care încearcă să îşi dovedească nevinovăţia în scandalul de dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a găsit rapid cumpărător pentru locuinţa situată pe strada Herăstrău şi care are un teren de 398 de metri pătraţi.

Potrivit cancan.ro, Halep a vrut să se rupă total de trecut şi a vândut vila în care a locuit alături de Toni Iuruc pe durata căsniciei de un an. Fostul număr 1 WTA a primit 5 milioane de euro în schimbul casei, o sumă record pentru cartierul Primăverii.

În luna decembrie și-ar fi vândut și vila din Snagov, la o lună după ce pusese anunțul. A cerut 4.4 milioane de euro, dar nu se știe exact daca a mai renunțat la preț. Locuința de lux are 9 camere, 420 de metri pătrați și dispune de ponton pe malul lacului și de garaj pentru ambarcațiuni. În curte este și un teren de tenis spectaculos.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și