Închide meniul

Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu Toni Iuruc. Primeşte o sumă record pentru cartierul Primăverii. Cine e cumpărătorul

Publicat: 7 aprilie 2023, 9:39

Reclamă
Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu Toni Iuruc. Primeşte o sumă record pentru cartierul Primăverii. Cine e cumpărătorul

Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu Toni Iuruc

Simona Halep va primi o sumă uriaşă / Colaj Instagram

Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu fostul ei soţ, Toni Iuruc. „Simo” a decis să se mute şi a renunţat la locuinţa pe care o avea în unul dintre cele mai scumpe cartiere din Bucureşti. Decizia drastică a luat-o într-o perioadă în care încearcă să îşi dovedească nevinovăţia în scandalul de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a găsit rapid cumpărător pentru locuinţa situată pe strada Herăstrău şi care are un teren de 398 de metri pătraţi. Şi-a strâns deja lucrurile şi s-a mutat într-un bloc în care apartamentele se vând cu preţuri cuprinse între 840.000 de euro şi 4 milioane de euro.

Simona Halep a vândut vila de lux în care a locuit cu Toni Iuruc

Potrivit cancan.ro, Halep a vrut să se rupă total de trecut şi a vândut vila în care a locuit alături de Toni Iuruc pe durata căsniciei de un an. Fostul număr 1 WTA va primi 5 milioane de euro în schimbul casei, o sumă record pentru cartierul Primăverii.

În conturile Simonei Halep ar fi intrat deja un milion de euro, cu titlul de arvună, de la Irina Guzu. Noul cumpărător trebuie să achite restul de 4 milioane de euro până pe data de 1 iunie. Dacă „Simo” se va răzgândi între timp, este obligată să plătească 2 milioane de euro pentru a rămâne în posesia vilei. Contractul a fost semnat deja la notar. Irina Guzu, cea care a bătut palma cu Simona, este o cunoscută femeie de afaceri din România, deţinătoare a pachetului majoritar de acţiuni la cel mai mare producător independent de materiale de construcţii.

Sursa citată anterior anunţă că Simona Halep şi familia ei s-ar confrunta cu anumite probleme financiare. Acestea s-ar fi agravat după lunga perioadă în care „Simo” a fost suspendată.

Reclamă

Simona Halep, pe locul opt în topul câştigurilor din tenis

Simona Halep este pe locul opt în topul câştigurilor din tenis. Novak Djokovic conduce acest clasament, cu 167 de milioane de dolari câştigate doar din sportul alb. De asemenea, românca o surclasează pe Maria Sharapova sau Caroline Wozniacki.

Constănţeanca nu a mai evoluat de la US Open 2022, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Procesul româncei a fost amânat de două ori, în acest an, iar fostul lider WTA este în aşteaptarea unei decizii în cazul său.

Simona Halep a câştigat, de-a lungul carierei sale din tenis, 40 de milioane de dolari. La această sumă colosală se mai adaugă şi venituri din sponsorizări primite de româncă.

Reclamă 4 / 0/3

Lider în topul încasărilor din tenis este Novak Djokovic. Sârbul cu 22 de titluri de Grand Slam cucerite, a câştigat doar din sport, suma de 167 de milioane de dolari. Rivalul lui Nole, Rafael Nadal, este pe locul secund în acest clasament, cu 134 de milioane de dolari. Podiumul este completat de Roger Federer, care a câştigat suma de 130 de milioane de dolari, de-a lungul carierei sale formidabile.

În Top 10 venituri încasate din tenis apar şi surorile Williams, dar şi Maria Sharapova. Petra Kvitova a avansat pe locul 10, după ce a cucerit turneul de 1000 de puncte WTA, de la Miami, şi a ajuns la 34 de milioane de dolari câştigate exclusiv din tenis.

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial pe 10 octombrie 2022. Cei doi s-au prezentat atunci la notar şi au semnat actele definitive.

Un an a durat căsnicia Simonei Halep cu omul de afaceri. Şi-au spus adio într-un moment în care făceau pregătiri pentru o nuntă spectaculoasă, cu peste 300 de invitaţi. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi. Toni Iuruc a divorţat pentru a treia oară.

Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect„, a scris Simona Halep pe contul ei de Instagram, în ziua în care a depus actele.

Halep şi Iuruc au divorţat pe cale amiabilă şi nu au depus nicio cerere de partaj. Fiecare a rămas cu bunurile dinaintea căsătoriei.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și