Închide meniul
Foto

Ce făcea Sorin, înainte să se lase desfigurat pentru 5.000 de euro: „Am fost o lună în Germania”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 ianuarie 2023, 17:47

Ce făcea Sorin, înainte să se lase desfigurat pentru 5.000 de euro: „Am fost o lună în Germania”

Sorin Comșa a câștigat 5.000 de euro la un concurs de palme

Sorin Comșa a câștigat 5.000 de euro la un concurs de palme / Instagram

S-a aflat ce făcea Sorin Comșa, înainte să se lase desfigurat pentru 5.000 de euro. Tânărul de 24 de ani din Alba Iulia a câștigat un concurs de palme organizat de RXF, la începutul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin a ieșit triumfător în marea finală și a fost răsplătit cu un cec răsunător în valoare de aproximativ 25.000 de lei.

Ce făcea Sorin, înainte să se lase desfigurat pentru 5.000 de euro: „Am fost o lună în Germania”

Ardeleanul a încasat o mulțime de lovituri puternice în figură, care l-au lăsat cu jumătate de față tumefiată (VEZI GALERIA FOTO).

Sorin Comșa le-a explicat fanilor că n-a avut nevoie de operație, ci doar a luat antiinflamatoare și antibiotice, pentru a i se dezumfla fața.

La câteva zile după ce a devenit campion la primit și dat palme, tânărul de 24 de ani a oferit detalii din viața personală.

Reclamă

Sorin a dezvăluit că și-a luat diploma de Bacalaureat, însă în prezent nu are job. Marea pasiune a lui Sorin este sportul și își dorește să urmeze o carieră în lupte în cușcă.

Tânărul din Alba Iulia a explicat că a lucrat o lună în Germania, înainte să meargă la concursul care l-a făcut celebru.

„Am terminat un liceu, am luat Bacalaureatul. Am practicat lupte libere, apoi am început cu powerlifting-ul. După, m-am ținut de sport, de sala de fitness, pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Deocamdată, nu activez în niciun domeniu. Înainte să vin la concurs eram acasă, am fost o lună în Germania la muncă. În rest, în ultimul an, nu prea am muncit”, a povestit Sorin Comșa, în cadrul podcastului „Fără mănuși”.

Decizia radicală luată de românul care a rămas cu fața tumefiată pentru 5.000 de euro

Sorin Comșa a ajuns celebru „peste noapte” și a primit o mulțime de mesaje pe rețelele sociale, în care oamenii îl felicitau pentru succesul său.

Printre cei care s-au arătat impresionați de realizarea ardeleanului s-a numărat și Conor McGregor, legendarul luptător UFC.

„O tehnică absolut superbă! Felicitări noului campion mondial la categoria grea”, a scris Conor McGregor, pe contul de Twitter.

Sorin Comșa a dezvăluit că încă nu îi vine să creadă ceea ce trăiește în prezent. Bărbatul din Alba Iulia s-a arătat copleșit de valul uriaș de reacții primite și a dezvăluit că se gândește serios să se îndrepte către o carieră în lupte în cușcă, sport care îi place mai mult decât boxul.

„M-a emoționat foarte tare! Îi doresc tot binele din lume (n.r. – lui Conor McGregor). Am primit multe mesaje, dar nu mă așteptam la așa ceva. Chiar nu mă gândeam că ar fi el, dar chiar el era…

Atât de multe mesaje pe toate rețelele sociale… N-am crezut că e posibil. Mă uit și la meciurile de box, îmi plac, dar cred că mă voi îndrepta către luptele în cușcă”, a spus Sorin Comșa, pentru prosport.ro.

Reclamă

Verdictul medicilor pentru Sorin Comșa, românul care s-a lăsat desfigurat pentru 25.000 de lei

Ardeleanul a plecat de la concursul organizat de RXF cu fața tumefiată.

În urmă cu două zile, Sorin Comșa a intrat în direct pe TikTok cu urmăritorii săi, unde le-a răspuns curiozităților.

Sorin a fost întrebat ce i-au spus medicii când s-a dus la spital, cu fața desfigurată. Bărbatul din Alba Iulia a explicat că medicii erau obișnuiți cu astfel de cazuri, în care oamenii aveau lovituri severe la nivelul feței, iar din acest motiv nu s-a panicat.

„Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa”, a spus Sorin Comșa, pe TikTok.

Între timp, fața lui Sorin Comșa și-a mai revenit, însă nu de ajuns cât să poată mișca în întregime jumătatatea afectată.

„S-a mai dezumflat, nu mai e așa umflată”, a mai explicat Sorin Comșa.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și