Închide meniul
Foto

Ce fotbaliști s-au distrat cu Ianis Hagi la petrecerea de cununie! Gică Hagi, fotografii de colecție cu foștii „elevi”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2023, 10:12

Reclamă
Ce fotbaliști s-au distrat cu Ianis Hagi la petrecerea de cununie! Gică Hagi, fotografii de colecție cu foștii „elevi”

Ce fotbaliști s-au distrat cu Ianis Hagi la petrecerea de cununie

Ianis Hagi, dansând la cununia sa/ Instagram Ioana Timofeciuc

S-a aflat ce fotbaliști s-au distrat cu Ianis Hagi la petrecerea sa de cununie. Fiul „Regelui” a avut peste 400 de invitați și a „rupt” ringul de dans alături de foștii lui colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi s-a cununat civil cu Elena Tănase, chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o petrecere de zile mari la un restaurant select din Nordul Bucureștiului.

Ce fotbaliști s-au distrat cu Ianis Hagi la petrecerea de cununie

Florinel Coman nu putea lipsi de la petrecerea dată de Ianis Hagi, fostul său coechipier de la Academia Hagi și de la Farul. „Mbappe de România” a venit însoțit de soția sa, Ioana Timofeciuc.

Coman s-a fotografiat alături de Gică Hagi și a transmis un scurt mesaj: „Tot!”, a notat extrema FCSB-ului, pe contul oficial de Instagram. Și Denis Drăguș a profitat de ocazie și s-a fotografiat alături de fostul său mentor, Gică Hagi. (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Florinel Coman și Gică Hagi/ Instagram Florinel Coman
Florinel Coman și Gică Hagi/ Instagram Florinel Coman

De asemenea, Ianis Hagi și Florinel Coman au petrecut și alături de alți foști colegi de la trupa lui Gică Hagi. Concret, Denis Drăguș, Carlo Casap, Boban Nikolov, Dragoș Nedelcu sau Virgil Ghiță au venit la petrecerea de cununie a lui Ianis Hagi.

Reclamă

Într-un videoclip postat de soția lui Florinel Coman, Ioana, Ianis Hagi a fost surprins dansând pe ritmuri machedonești, avându-i alături pe Boban Nikolov și pe Virgil Ghiță.

Gigi Becali, show total la cununia lui Ianis Hagi! A dansat și a cântat ca în vremurile bune

Gigi Becali a făcut show total la cununia lui Ianis Hagi. Patronul de la FCSB a cântat și a dansat, așa cum o făcea în vremurile bune. Imaginile surprinse cu acesta au devenit imediat virale.

Gigi Becali a fost sufletul petrecerii la cununia lui Ianis Hagi. Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține atunci când pe scenă a venit un solist de muzică machedonească. George Sima, cunoscut ca fiind Pindu, a întreținut atmosfera la petrecerea dată de fiul „Regelui” și soția sa, notează orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În imaginile care au devenit virale, Gigi Becali este surprins în mijlocul ringului de dans. Acesta avea și el un microfon și a cântat alături de Pindu. La un moment dat, latifundiarul din Pipera a cerut următoarea piesă, „Opa, Opa”, fiind una extrem de cunoscută în rândul machedonilor.

„Așa, nea Gigi” și „Gigi Becali e cu noi”, au strigat solistul și unul dintre invitați, văzându-l pe Gigi Becali într-o formă de zile mari, acesta de asemenea încurajând oamenii să se distreze alături de el. „Haide”, a exclamat de câteva ori Becali. Milionarul din Pipera a stat în mijlocul ringului de dans și a început de asemenea și el să danseze, în jurul său, ceilalți invitați, formând o horă.

De dragul nașului Gică Hagi, Gigi Becali și-a călcat pe propriul cuvânt și a mers la petrecere. Patronul de la FCSB declara, în urmă cu ceva ani, că petrecerile nu îi mai surâd și s-a dus timpul în care petrecea până în zori.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și