Închide meniul
Foto

Gigi Becali, show total la cununia lui Ianis Hagi! A dansat și a cântat ca în vremurile bune! Imagini virale

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2023, 8:15

Reclamă
Gigi Becali, show total la cununia lui Ianis Hagi! A dansat și a cântat ca în vremurile bune! Imagini virale

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce a cântat şi dansat la cununia lui Ianis Hagi. Becali a făcut show la cununia fiului lui Gică Hagi.  

Gigi Becali a făcut show la cununia lui Ianis Hagi/ Constanța Info

Gigi Becali a făcut show total la cununia lui Ianis Hagi. Patronul de la FCSB a cântat și a dansat, așa cum o făcea în vremurile bune. Imaginile surprinse cu acesta au devenit imediat virale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Cei doi au dat o mare petrecere la finalul zilei, la un restaurant select din București.

Gigi Becali, show total la cununia lui Ianis Hagi

Gigi Becali a fost sufletul petrecerii la cununia lui Ianis Hagi. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Latifundiarul din Pipera nu s-a putut abține atunci când pe scenă a venit un solist de muzică machedonească. George Sima, cunoscut ca fiind Pindu, a întreținut atmosfera la petrecerea dată de fiul „Regelui” și soția sa, notează orangesport.ro.

În imaginile care au devenit virale, Gigi Becali este surprins în mijlocul ringului de dans. Acesta avea și el un microfon și a cântat alături de Pindu. La un moment dat, latifundiarul din Pipera a cerut următoarea piesă, „Opa, Opa”, fiind una extrem de cunoscută în rândul machedonilor.

Vezi video AICI cu momentul în care Gigi Becali a dansat și a cântat la cununia lui Ianis Hagi

Reclamă

„Așa, nea Gigi” și „Gigi Becali e cu noi”, au strigat solistul și unul dintre invitați, văzându-l pe Gigi Becali într-o formă de zile mari, acesta de asemenea încurajând oamenii să se distreze alături de el. „Haide”, a exclamat de câteva ori Becali. Milionarul din Pipera a stat în mijlocul ringului de dans și a început de asemenea și el să danseze, în jurul său, ceilalți invitați, formând o horă.

De dragul nașului Gică Hagi, Gigi Becali și-a călcat pe propriul cuvânt și a mers la petrecere. Patronul de la FCSB declara, în urmă cu ceva ani, că petrecerile nu îi mai surâd și s-a dus timpul în care petrecea până în zori.

Ianis Hagi, dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena

Ianis Hagi a făcut o dezvăluire fabuloasă în ziua în care s-a cununat civil cu Elena Tănase. Ianis Hagi a spus că se descurcă la fel de bine ca pe terenul de fotbal şi pe ringul de dans.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, Ianis a glumit şi a spus că acesta a fost şi sfatul pe care l-a primit de la tatăl său atunci când era mic. Gică Hagi a dovedit de-a lungul anilor că se pricepe la dans la fel de bine cum a făcut-o la fotbal.

„Mă descurc pe ringul de dans, pentru că sunt machedon şi am învăţat de mic să dansez la fiecare eveniment, nuntă, botez, orice. Mă descurc, nu mă fac de ruşine. Aşa mi-a spus tata de mic: şi fotbal, şi pe ringul de dans”, a spus Ianis Hagi conform fanatik.ro.

Ianis a vorbit și despre realizările din 2023, revenirea după accidentare și mutarea în Spania.

„E o zi specială, așa a vrut Dumnezeu, să fie cununia civilă în prima zi de Crăciun. O să fie o zi de care o să ne aducem mereu aminte. Suntem fericiți, avem două familii care ne respectă, ne susțin necondiționat, ne iubesc și noi la rândul nostru îi iubim și îi respectăm și suntem fericiți că am făcut acest pas important în viața noastră.

Pentru 2024, să fie toată lumea sănătoasă. Eu sper să fiu tot așa sănătos, familia, putere de muncă și, cum am zis să fim sănătoși. Atâta timp cât ești sănătos, ai putere de muncă și poți să îți realizezi obiectivele”, a declarat Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și