Închide meniul

„Ce i-ați spune lui Vladimir Putin dacă ați fi față în față cu el?” Raspunsul dur al primarului din Kiev: „Este începutul sfârşitului”. Crimele înfiorătoare comise de ruși în Ucraina

Reclamă

Publicat: 22 martie 2022, 17:58

„Ce i-ați spune lui Vladimir Putin dacă ați fi față în față cu el? Raspunsul dur al primarului din Kiev: „Este începutul sfârşitului. Crimele înfiorătoare comise de ruși în Ucraina

Vladimir Putin, președintele Rusiei

Hepta

Vitali Klitschko a spus cum ar reacţiona dacă s-ar întâlni, faţă în faţă, cu Vladimir Putin. Deşi a ezitat în primă fază să dea un răspuns clar, primarul Kievului a spus că îi va cere să oprească războiul. Vitali Klitschko a vorbit şi despre atrocităţile pe care soldaţii ruşi le comit în Ucraina, la ordinul lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko a spus că Vladimir Putin are o ambiţie „bolnavă” de a reconstrui URSS. Primarul Kievului a mai spus că soldaţii ruşi comit crime înfiorătoare.

Vitali Klitschko, mesaj dur pentru Vladimir Putin

Nu ar avea sens! După tot ce a făcut țării mele nu ar avea sens să vorbesc cu el direct, pentru că nu aș vedea rezultate. Să ucizi copii, femei, civili în general, să distrugi orașe, economia, nu doar în țara noastră… atinge pe oricine de pe continentul european, milioane și milioane de oameni.

Dacă aș avea ocazia să vorbesc cu el, nu știu dacă mă va asculta sau nu – Oprește războiul! Oprește războiul! Oprește ambiția ta bolnavă de a reconstrui imperiul! Trăim în acest moment în era modernă, nu mai merge cum mergea. Tot ce ai făcut până acum este începutul sfârșitului Federației Ruse, mai mult ca sigur! Nu este bine pentru poporul rus, nu este bine pentru Ucraina, nu este bine pentru nimeni„, a spus Vitali Klitschko, primarul dn Kiev, pentru antena3.ro.

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin, în Ucraina. ”Lumea nu va mai fi la fel”

Vladimir Klitschko, fratele lui Vitali Klitschko, oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

Reclamă

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul.

Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, citat de new.sport.ua.

Pe de altă parte, forţele armate ucrainene anunţă marţi dimineaţa, într-un mesaj postat pe Facebook, că au preluat controlul asupra Makariv, un oraş situat la 48 de kilometri vest de Kiev, relatează AFP.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și