Închide meniul

Ce lovitură pentru România! Investiție de zeci de milioane de euro cum nu s-a mai văzut, făcută de Ion Țiriac

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2023, 12:11 / Actualizat: 29 mai 2023, 19:25

Ce lovitură pentru România! Investiție de zeci de milioane de euro cum nu s-a mai văzut, făcută de Ion Țiriac

Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac arată fabulos

Investiție de zeci de milioane de euro cum nu s-a mai văzut, făcută de Ion Țiriac. România dă o adevărată lovitură cu ajutorul lui Ion Țiriac. Miliardarul român va investi zeci de milioane de euro într-o bază de nivel mondial și are deja toate aprobările obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baza pe care o va construi magnatul se va afla aproape de patinoarul său din Otopeni. Acolo, vom avea un bazin olimpic de cinci stele, anunță prosport.ro.

Ce lovitură pentru România! Investiție de zeci de milioane de euro cum nu s-a mai văzut, făcută de Ion Țiriac

Sursa citată anunță că Țiriac va demara lucrările peste aproximativ 60 de zile. ”Știu că domnul Țiriac a obținut toate aprobările necesare pentru această construcție, iar în două luni se va escava prima cuvă de pământ în vederea construirii bazinului. Va fi un bazin olimpic, ultramodern”, spune o persoană din anturajul fostului mare campion.

Tot acolo, vom avea parte și de o bază de tenis de nivel european, unde, în viitor, România va organiza turnee de tenis de prim rang.

Ion Ţiriac, donaţie de un milion de euro

Ion Ţiriac a făcut o donaţie de un milion de euro pentru victimele cutremurelor devastatoare din Turcia, care s-au produs în luna februarie.

Reclamă

Chiar în acel moment, Fundaţia lui Ion Ţiriac a anunţat că va dona un milion de euro. Pe 10 aprilie, actul donaţiei a fost semnat. Ion Ţiriac s-a întâlnit personal Ozgur Kıvanç Altan, ambasadorul Turciei în România. Peste 50 de mii de oameni şi-au pierdut viaţa în urma cutremurelor devastatoare din Turcia.

„Știu că în fața dezastrelor dezlănțuite suntem mici și neputincioși. Banii nu pot curma suferința, însă reprezintă baza reconstrucției pentru un viitor mai sigur și cu speranță. Rămânem alături de populația turcă cu gândurile și eforturile noastre pentru că în final spijinul necondiționat ne face să fim mai puternici și mai uniți”, a spus Ion Ţiriac în cadrul întâlnirii cu oficialul turc.

Donaţia a fost anunţată de fiul lui Ion Ţiriac

Chiar în luna februarie, fiul lui Ion Ţiriac a anunţat că fundaţia sa va face o donaţie uriaşă. Fiul miliardarului a decis să redirecționeze o parte din bugetul alocat donațiilor către victimele cutremurelor din Turcia. Alexandru Țiriac își dorește să ajute la refacerea unui sat din Turcia complet distrus de cutremur.

Reclamă 4 / 0/3

„Fundația Ion Țiriac a decis să extindă bugetul alocat donațiilor pentru 2023, ținând cont de evenimentele nefericite suferite de vecinii noștri din Turcia. Vom continuă să susținem România așa cum am făcut-o în ultimii 30 de ani, dar am decis să ajutăm la refacerea unui sat distrus de cutremurul din Turcia.

Vom dona un mare procent din câștigurile noastre anuale către diverse cauze din România, dar uneori, există frați de-ai nostri din alte țări care au nevoie imediată de ajutor. În fața tragediei, partea financiară nu va fi niciodată un obstacol pentru misiunea noastră. Rugăciunile și fondurile noastre se îndreaptă către Turcia”, a fost mesajul postat pe Instagram de Ion Alexandru Țiriac.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și