Închide meniul
Foto

Ce mesaj a primit Cristi Tănase, de ziua lui, de la soţia care l-a ţinut în faţa uşii. A trecut peste scandalul drogurilor

Reclamă

Publicat: 18 februarie 2024, 19:21

Ce mesaj a primit Cristi Tănase, de ziua lui, de la soţia care l-a ţinut în faţa uşii. A trecut peste scandalul drogurilor

Ce mesaj a primit Cristi Tănase, de ziua lui, de la soţia care l-a ţinut în faţa uşii

Cristi Tănase şi Adina Maria / Colaj Instagram

Ce mesaj a primit Cristi Tănase, de ziua lui, de la soţia care l-a ţinut în faţa uşii. „Dodel” a împlinit 37 de ani şi pare să fi trecut peste scandalurile prin care a trecut în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul acestei săptămâni au apărut imagini tulburătoare cu Cristi Tănase. Acesta a fost găsit în faţa uşii din blocul în care locuieşte, pe jos, fără doi dinţi în gură şi cu hainele lângă el. Pe filmare s-au observat şi câteva picături de sânge. Atunci când a fost întrebat dacă se simte bine, Tănase, puţin confuz, a răspuns pozitiv.

Ce mesaj a primit Cristi Tănase, de ziua lui, de la soţia care l-a ţinut în faţa uşii

„Dodel” a venit apoi cu mai multe declaraţii în care a ţinut să specifice că nu s-a certat cu soţia lui. „Am fost la un șpriț și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția”, a afirmat Tănase.

Fostul internaţional român tocmai a împlinit 37 de ani şi a primit un mesaj emoţionant de la soţia lui. Adina Maria, care este însărcinatăm, a postat o imagine în care apare cu Cristi Tănase.

La mulţi ani, soţul meu! Te iubim„, a scris Adina Maria, în limba engleză, pe contul ei de Facebook. Ea pare să fi trecut şi peste scandalul drogurilor în care a fost implicat „Dodel”. La finalul anului 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan!

Reclamă

Cristi Tănase şi Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut şi urmează să devină părinţi. Soţia lui „Dodel” este make-up artist, pasionată de sală şi este de o frumuseţe răpitoare. (VEZI IMAGINI CU SOŢIA LUI CRISTI TĂNASE ÎN GALERIA DE MAI JOS).

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă

Fostul jucător al FCSB-ului a explicat, după ce imaginile tulburătoare au ajuns în presă, de ce Adina Maria nu apucase să îl lase să intre în apartament.

Reclamă 4 / 0/3

„Dodel” a ţinut să afirme că soţia lui dormea la acea oră şi că nu a auzit telefonul. Mai mult, el nu ar fi stat mult timp în faţa uşii. Portarul blocului ar fi venit imediat să îl filmeze.

Unde să fiu, am ajuns și eu acasă și am așteptat să-mi deschidă soția. Așteptam și eu să mi se deschidă ușa și m-am pus pe jos! Am așteptat două minute, un minut și pe urmă a venit și m-a fimat portarul de acolo! Aoleu, am dinții provizorii, mi-a curs sânge, ceva de genul!

Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, a spus Cristi Tănase la antenastars.ro.

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

De-a lungul carierei, Tănase a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și