Închide meniul
Foto

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă: „M-am pus pe jos!”. De ce l-a ținut la ușă

Reclamă

Publicat: 14 februarie 2024, 11:30

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă: „M-am pus pe jos!”. De ce l-a ținut la ușă

Ce mesaj a primit Cristi Tănase, de ziua lui, de la soţia care l-a ţinut în faţa uşii

Cristi Tănase şi Adina Maria / Colaj Instagram

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă. Fostul jucător al FCSB-ului a venit cu noi detalii, după ce imaginile tulburătoare au făcut rapid înconjurul României. „Dodel” a oferit lămuriri şi a recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase a fost filmat în faţa uşii apartamentului în care locuieşte, pe jos, fără doi dinţi în gură şi cu hainele lângă el. Lângă locul unde s-a aşezat, se pot observa pe filmare câteva picături de sânge. Atunci când a fost întrebat dacă se simte bine, Tănase, puţin confuz, a răspuns pozitiv.

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă

Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția”, a fost prima explicaţie a lui Cristi Tănase. La o zi distanţă, a explicat şi de ce Adina Maria nu apucase să îl lase să intre în apartament.

„Dodel” a ţinut să afirme că soţia lui dormea la acea oră şi că nu a auzit telefonul. Mai mult, el nu ar fi stat mult timp în faţa uşii. Portarul blocului ar fi venit imediat să îl filmeze.

Unde să fiu, am ajuns și eu acasă și am așteptat să-mi deschidă soția. Așteptam și eu să mi se deschidă ușa și m-am pus pe jos! Am așteptat două minute, un minut și pe urmă a venit și m-a fimat portarul de acolo! Aoleu, am dinții provizorii, mi-a curs sânge, ceva de genul! Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, a spus Cristi Tănase la antenastars.ro.

Reclamă

Cristi Tănase şi Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut şi urmează să devină părinţi. Soţia lui „Dodel” este make-up artist, pasionată de sală şi este de o frumuseţe răpitoare. (VEZI IMAGINI CU SOŢIA LUI CRISTI TĂNASE ÎN GALERIA DE MAI JOS)

Mihai Stoica, discurs devastator după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Mihai Stoica a avut un discurs devastator după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase. Oficialul de la FCSB a pus tunurile pe cei care l-au filmat pe fostul jucător de la FCSB.

MM a răbufnit şi i-a atacat pe cei care l-au filmat pe Cristi Tănase într-o ipostază tulburătoare. Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte şi a lansat un atac violent.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă gândesc cât de mizerabil este omul care a filmat asta, probabil a vândut filmuleţul. Cât de mizerabili sunt românii… Ce om abject să fii să-l filmezi când îl vezi în halul ăsta şi să dai drumul la videoul asta pe internet. Nu e doar în România, dar parcă mai mult ca în alte părţi„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

De-a lungul carierei, Tănase a mai evoluat pentru FC Argeş, Sivasspor, Karabukspor, Giresunspor şi Academica Clinceni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și