Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de femeia superbă care s-a iubit cu Adrian Mutu şi care a fost implicată în mai multe scandaluri amoroase. Cum a ajuns să arate la 40 de ani

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2023, 17:33

Ce s-a ales de femeia superbă care s-a iubit cu Adrian Mutu şi care a fost implicată în mai multe scandaluri amoroase. Cum a ajuns să arate la 40 de ani

Adrian Mutu şi Aida Yespica

Colaj Profimedia - Instagram

Ce s-a ales de femeia care s-a iubit cu Adrian Mutu şi care a fost implicată în mai multe scandaluri amoroase. Aida Yespica este o actriţă şi model de origine venezueleană şi a avut o relaţie mediatizată cu actualul antrenor al Rapidului, în 2005.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aida Yespica este una dintre cele mai dorite femei din lume. Pe lângă relaţia cu Adrian Mutu, modelul ajuns acum la 40 de ani a mai avut relaţii controversate. În prezent, Aida Yespica este una dintre cele mai apreciate modele şi face senzaţie în shw-uri TV, dar şi pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU AIDA YESPICA)

Ce s-a ales de femeia care s-a iubit cu Adrian Mutu şi care a fost implicată în mai multe scandaluri amoroase

Ea a mai avut relaţii cu Christian Vieri, dar şi cu Matteo Ferrari, cu care are şi un copil. De asemenea, fosta iubită a lui Adi Mutu a fost acuzată că şi-ar fi înşelat partenerii de viaţă. Modelul din Venezuela a fost atacată în termeni duri de preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez. „S-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor”, a fost declaraţia care a făcut înconjurul lumii.

De asemenea, Aida Yespica a avut o relaţie şi cu Mesut Ozil. Relaţia dintre cei doi a ajuns subiect de discuţie pentru preşedintele Realului, Florentino Perez.

În urmă cu câţiva ani, au fost dezvăluite înregistrări secrete cu Florentino Perez. Acesta l-a umilit pe Mesut Ozil, fost jucător pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

În timpul unei conversații din 2012, Florentino Perez ar fi râs despre viața personală a lui Mesut Ozil. Nici Jose Mourinho, antrenorul de atunci al galacticilor, nu l-a menajat pe jucătorul german.

Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor„, ar fi spus Florentino Perez pe înregistrare, potrivit El Confidential.

Potrivit presei din Spania, femeia la care s-a referit Florentino Perez ar fi fost modelul venezuelean Aida Yespica.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în finalul partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și