Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Lewis Hamilton! Cine e bărbatul cu care l-a înlocuit pe pilotul britanic

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2024, 14:20

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Lewis Hamilton! Cine e bărbatul cu care l-a înlocuit pe pilotul britanic

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Lewis Hamilton

Lewis Hamilton, în timpul unui interviu/ Profimedia

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Lewis Hamilton. Pilotul britanic a avut o relaţie cu Nicole Scherzinger, însă cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după mai mulţi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole a avut o relaţie de aproape 7 ani cu multiplul campion de Formula 1, Lewis Hamilton. După despărţire, aceasta a ajuns în braţele lui Grigor Dimitrov, dar nici relaţia dintre cei doi nu a durat mult. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Lewis Hamilton

În prezent, Nicole Scherzinger este într-o relaţie cu fostul jucător de rzgby, Tom Evans. Nicole Sherzinger este una dintre cele mai celebre câmtăreţe de muzică pop. Aceasta a cântat chiar a cântat la „Concertul Încoronării” Regelui Charles. Fosta membră a Pussycat Dolls Nicole Scherzinger a interpretat melodia din desenul animat „Mulan”, acompaniată de pianistul Lang Lang.

Lewis Hamilton, schimbare radicală la finalzul sezonului de Formula 1

Lewis Hamilton a luat o decizie incredibilă înainte de a semna cu Ferrari, echipă pentru care va concura din 2025. Septuplul campion mondial a oferit noi detalii despre negocierile avute cu şefii de la Scuderia Ferrari.

„Nu am spus nimănui despre negocierile cu Ferrari. Nu le-am spus nici părinților mei până în ziua în care a fost anunțat totul. Deci nimeni nu știa. Mi-am dorit foarte mult să o fac pentru mine. Am simțit că trebuie să aflu ce ar fi cel mai bine pentru mine.

Reclamă

Totul s-a întâmplat foarte repede, îl cunosc de ceva vreme pe Fred Vasseur. În ceea ce mă privește, eram entuziasmat de noul sezon, dar nu știam ce mi-ar rezerva sezonulviitor și nici pentru cât timp voi continua.

M-am simțit super motivat și entuziasmat să continui să concurez. Așa că ideea Ferrari a apărut într-un moment delicat. Atunci mi-am spus: „Ok, trebuie să mă gândesc bine”. Nu am avut prea mult timp să mă gândesc și a trebuit doar să-mi urmez instinctul. Așa că decis să profit de ocazie”, a spus Hamilton, citat de autosport.com.

Lewis Hamilton a dezvăluit ce l-a făcut să semneze cu Ferrari. Pilotul britanic a mărturisit că şi-a dorit să înceapă o nouă aventură, astfel că a luat decizia de a pleca de la Mercedes, după nu mai puţin de 12 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Formula 1 se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, în următorii trei ani. Startul în noul sezon de va da pe 29 februarie, atunci când se va desfăşura Marele Premiu al Bahrainului.

„Am impresia că aceasta este cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau vreodată, sunt legat de Mercedes de 26 de ani. M-au susţinut şi am trăit împreună o aventură incredibilă, care a marcat istoria sportului şi de care sunt foarte mândru.

Dar, în cele din urmă, eu îmi scriu povestea şi am simţit că e timpul să deschid un nou capitol”, a declarat Lewis Hamilton, conform theathletic.com.

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și