Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de tânăra care a fost înşelată de iubitul său cu două femei în aceeaşi perioadă

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 mai 2023, 13:42

Ce s-a ales de tânăra care a fost înşelată de iubitul său cu două femei în aceeaşi perioadă

Ce s-a ales de Roseline Silva, iubita lui Antony

Colaj Instagram

Ce s-a ales de tânăra care a fost înşelată de iubitul său cu două femei în aceeaşi perioadă. Rosilene Silva are o relaţie oficială cu starul lui Manchester United, Antony, de peste 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Relaţia dintre Rosilene Silva şi Antony a trecut printr-un moment de cumpănă, chiar în timpul Campionatului Mondial din Qatar. Atunci, presa internaţională a scris despre infidelităţile starului brazilian.

Ce s-a ales de tânăra care a fost înşelată de iubitul său cu două femei în aceeaşi perioadă

Antony a fost acuzat că şi-ar fi înşelat iubita cu dpuă femei, în aceeaşi perioadă de timp. Mai mult, Antony ar fi avut o relaţie extraconjugală de durată cu Gabi Cavallin, care a fi pierdut şi un copil care ar fi fost conceput cu starul lui Manchester United. (VEZI IMAGINI INCENDIARE CU ROSILENE SILVA ÎN GALERIA FOTO, DAR ŞI CU CELELALTE DOUĂ FEMEI)

Ulterior, Antony ar fi început o relaţie cu o angajată de la o bancă. În ciuda acestor zvonuri, Roseline Silva a rămas în continuare alături de Antony, cu care are un băieţel, iar aceasta postează imagini incendiare pe reţelele de socializare.

Ce a scris presa internaţională în timpul Mondialului din Qatar

Antony, starul pe care Manchester United a plătit 95 de milioane de euro, a fost în mijlocul unui scandal de proporţii în Qatar. Acesta şi-a lăsat iubita oficială la Manchester pe timpul Mondialului din Qatar, iar una dintre amante se află la Londra.

Reclamă

De parcă nu era de ajuns, Antony a chemat a doua amantă în Qatar, acolo unde se află cu naţionala Braziliei, scrie presa din Brazilia. Relaţia oficială a lui Antony este cu Rosilene Xavier, cea care i-a dăruit un băieţel. Starul lui Manchester United şi-a reluat relaţia cu DJ Gabi Cavallin, pe care a lăsat-o la Londra.

Ultima cucerire a starului de la United a fost Ingrid Lana.

Manchester United a plătit 95 de milioane de euro lui Ajax pentru Antony

Manchester United a plătit 95 de milioane de euro lui Ajax pentru Antony. Manchester United continuă să se întărească, după transferul răsunător al lui Casemiro de săptămânile trecute. Trupa de pe Old Trafford i-a depăşit pe cei de la Real Madrid, şi au plătit cei mai mulţi bai pe un jucător în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United a efectuat cel de-al 5-lea transfer în această vară. Pe lângă Antony, „Divaolii” i-au mai transferat pe Casemiro, Lisandro Martinez, Christian Eriksen şi Tyrell Malacia. Până la transferul lui Antony, cea mai scmpă mutare a verii era cea a lui Aurelien Tchouameni, de la Monaco la Real Madrid.

Recomandări
  • Ce s-a ales de tânăra care a fost înşelată de iubitul său cu două femei în aceeaşi perioadă
  • Este vorba de iubita lui Antony, starul lui Manchester United

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și