Închide meniul

Manchester United a realizat cel mai scump transfer al verii! „Diavolii” au plătit 95 de milioane de euro lui Ajax pentru Antony

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2022, 17:04

Manchester United a realizat cel mai scump transfer al verii! „Diavolii au plătit 95 de milioane de euro lui Ajax pentru Antony

Antony, transferat de Manchester United

Antony, noul transfer al celor de la Manchester United/ Twitter

Manchester United a realizat cel mai scump transfer al verii, după ce a ajuns la un acord cu Ajax pentru Antony. „Divaolii” vor plăti 95 de milioane de euro în schimbul brazilianului de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United continuă să se întărească, după transferul răsunător al lui Casemiro de săptămânile trecute. Trupa de pe Old Trafford i-a depăşit pe cei de la Real Madrid, şi au plătit cei mai mulţi bai pe un jucător în această vară.

Manchester United, acord pentru transferul lui Antony de la Ajax

Manchester United a efectuat cel de-al 5-lea transfer în această vară. Pe lângă Antony, „Divaolii” i-au mai transferat pe Casemiro, Lisandro Martinez, Christian Eriksen şi Tyrell Malacia. Până la transferul lui Antony, cea mai scmpă mutare a verii era cea a lui Aurelien Tchouameni, de la Monaco la Real Madrid.

Ajax a refuzat prima ofertă venită din partea trupei de Old Trafford, însă Manchester Unted a insitstat pentru serviciile mijlocaşului dreapta. Şi Antony şi-a forţat plecarea de la „lăncieri”, prin refuzul de a lua parte la antrenamente.

Reclamă

În cele din urmă, plecarea lui Antony le va aduce în conturi celor de la Ajax suma colosală de 95 de milioane de euro, care se poate transforma în 100 de milioane, în funcţie de anumite bonusuri stipulate în contract. Brazilianul va semna o înţelegere valabilă până în 2027, cu opţiune de prelungire până în 2028, conform ziaristului italian Fabrizio Romano.

La Manchester United, Antony va lucra din nou alături de fostul său antrenor de la Ajax, Erik ten Hag, care i-a preluat pe „Diavoli” în această vară. Trupa de pe Old Trafford s-a redresat în ultimele două runde, după un start dezastruos de sezon. În ultima etapă, Manchester United i-a învins pe cei de la Southampton, scor 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo, aproape de transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de plecarea de la Manchester United. Gazzetta dello Sport anunţă că Ronaldo este de acord să se transfere la Napoli, echipă cu care ar evolua în Champions League.

Cristiano Ronaldo va fi implicat în transferul lui Victor Osimhen la Manchester United. Napoli aşteaptă oferta de 100 de milioane de euro, plus cedarea lui Cristiano Ronaldo. Osimhem va semna un contract pe 5 ani cu United şi va avea un salariu de 12 milioane de euro pe an, mai scriu italienii.

Cristiano Ronaldo a cerut să plece de pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo ar fi cerut să fie lăsat să plece de la Manchester United dacă va primi o ofertă mai bună de la o echipă europeană puternică, conform cotidianului englez Daily Mail.

Daily Mail a publicat în versiunea sa online o informaţie ”pe surse” care confirmă faptul că atacantul Cristiano Ronaldo a cerut conducerii clubului Manchester United să îl lase să plece în cazul în care jucătorul ar primi o ofertă financiară satisfăcătoare pentru seazonul viitor.

Atacantul în vîrstă de 37 de ani a luat această decizie după ce în ultima perioadă au apărut semnale că Bayern Munchen şi Chelsea Londra ar fi interesate de serviciile sale.

Cristiano Ronaldo îşi doreşte să evolueze anul viitor în Champions League, iar Manchester United nu s-a calificat pentru această competiţie. Portughezul estimează că mai poate evolua la nivel înalt încă trei sau patru sezoane.

Cristiano Ronaldo ar fi nemulțumit și de campania de transferuri dezamăgitoare a celor de la United, care n-au transferat niciun jucător. În schimb, „diavolii” i-au pierdut pe Nemanja Matic și Paul Pogba.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și