Închide meniul
Foto

Ce se întâmplă cu Dragoș Săvulescu după ce a fost reținut în Mykonos. Detalii despre operațiunea ca în filme a polițiștilor. A mai fost arestată o persoană

Publicat: 11 august 2021, 11:02

Angela Martini, alături de Dragoș Săvulescu

Dragoş Săvulescu a răbufnit după ce a aflat că nu poate fi extrădat din Mykonos

Instagram Angela Martini

  • Dragoș Săvulescu, arestat de polițiștii din Grecia
  • Fostul acționar al lui Dinamo va fi extrădat în România

Condamnat, în 2019, la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, Săvulescu se „refugiase” în Italia, țără din care nu a putut fi extrădat. A ales totuși să părăsească Napoli și să se distreze în Grecia. Imaginile postate de soția lui Dragoș Săvulescu pe rețelele sociale l-au dat de gol pe omul de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce se întâmplă cu Dragoș Săvulescu după ce a fost reținut în Mykonos

Jurnaliștii de la protothema.gr au dezvăluit cum a ajuns Dragoș Săvulescu să fie prins. Alertați de autoritățile române, care le-au arătat mandatul european de arestare, polițiștii greci au aflat că Săvulescu și-a închiriat una dintre cele mai scumpe vile de pe insulă, pe care a plătit zeci de mii de euro pe noapte!

În momentul intervenției, fostul acționar al lui Dinamo era la un restaurant de fițe, însoțit de doi prieteni. Unul dintre ei era chiar bodyguardul său, care a fost și el reținut, anunță sursa citată anterior.

Reclamă

Polițiștii l-au dus pe Săvulescu la Procuratura din Syros pentru a-i fi întocmite actele de extrădare. Autoritățile din România colaborează permanent cu cele din Grecia pentru ca omul de afaceri să fie adus la București.

În urma cooperării polițienești internaționale, Dragoș Săvulescu a fost reținut, de autoritățile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței, pentru confirmarea mandatului european de arestare„, s-a anunțat, luni, într-un comunicat al Inspectoratul General al Poliției Române.

Reclamă

Săvulescu fusese acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 114 milioane de euro într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia. Printre inculpați a fost și Cristi Borcea.

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, și cum i-a ajutat pe polițiști

Angela Martini a contribuit, fără să vrea, la reținerea lui Dragoș Săvulescu în Mykonos. Soția fostului conducător al lui Dinamo a „alertat” autoritățile din România după ce a postat mai multe imagini din concediu. Cea care a fost Miss Albania 2010 a evitat să anunțe unde se află. Totuși, una dintre fetele din grup, nu s-a ferit și a făcut publice mai multe poze în care a dezvăluit că este în Mykonos. A fost eroarea care le-a alertat pe autoritățile din România.

Angela Martini are 35 de ani și este soția lui Dragoș Săvulescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după un an și jumătate de relație.

Reclamă 4 / 0/3

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

În 2019, Angela Martini a lansat o carte. Intitulată „Dragoste. Speranță. Lumină”, aceasta descrie povestea vieții ei. A avut un succes extraordinar și a devenit bestseller în Albania, țara ei de origine, după numai o săptămână!

În acest an, Angela ar fi câștigat peste 1 milion de dolari, potritiv celebsagewiki.com. Averea lui Dragoș Săvulescu este estimată la 10 milioane de euro. Fostul acționar al lui Dinamo are mari probleme cu legea după ce a fost judecat în același dosar cu Cristi Borcea.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului
Diverse • 11 nov., 16:55
FOTO
Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului: „Plânge şi repetă: tata, tata”
Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român
Diverse • 3 nov., 18:52
FOTO
Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român: „Mi-a spus asta cu un an înainte!”
Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român
Diverse • 13 oct., 18:10
FOTO
Secretul dezvăluit de soţia unui controversat milionar român: „Nu mă tem că vor afla totul!”
Destinul uimitor al femeii care s-a căsătorit cu un celebru milionar român
Diverse • 2 oct., 14:58
FOTO
Soţia unui milionar român nu mai are nicio limită! Ipostazele „fierbinţi” în care a apărut: „Dumnezeule”
Angela Martini este soţia lui Dragoş Săvulescu
Diverse • 13 aug., 19:55
FOTO
Soţia unui milionar român a renunţat la haine, iar imaginile au devenit virale: „E distractiv să fii femeie”