Închide meniul

Ce și-a cumpărat Dani Alves din închisoare cu 100 de euro. Dezvăluri incredibile după ce fotbalistul a fost închis pentru viol

Alexandru Ivan Publicat: 28 ianuarie 2023, 12:20

Ce și-a cumpărat Dani Alves din închisoare cu 100 de euro. Dezvăluri incredibile după ce fotbalistul a fost închis pentru viol

Ce și-a cumpărat Dani Alves din închisoare cu 100 de euro

Dani Alves / Profimedia

  • Ce și-a cumpărat Dani Alves din închisoare cu 100 de euro
  • Dezvăluri incredibile după ce fotbalistul a fost închis pentru viol

Ce și-a cumpărat Dani Alves din închisoare cu 100 de euro. Presa spaniolă a făcut dezvăluri incredibile după ce fotbalistul a fost închis pentru viol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sport.es, citat de news.ro, Dani Alves a primit, la intrarea în penitenciar, suma de 100 de euro pentru a putea face cumpărături de la economatul din clădire. Dani Alves şi-a cumpărat patru conserve de ton, patru iaurturi, un şampon, un deodorant şi băuturi energizante.

Ce și-a cumpărat Dani Alves din închisoare cu 100 de euro

Deocamdată, fotbalistul brazilian a decis să nu aibă televizor pentru a evita să vadă ştirile din afară care ar putea fi despre cazul său.

Reclamă

De asemenea, Sport notează că unii deţinuţi se tem că vizitele lor (vizitele în centrul în care se află Dani Alves sunt permise duminica) vor fi  întârziate sau amânate din cauza reţinerii jucătorului, care ar primi şi tratament favorabil cu vizite în afara orelor stabilite.

El este coleg de celulă cu Coutinho, o fostă gardă de corp a brazilianului Ronaldinho.

Reclamă

Ce spun avocații lui Dani Alves despre cazul de viol

Avocatul care îi conduce apărarea, Cristóbal Martell, şi colegul acestuia, Arnau Xumetra, s-au întâlnit vineri dimineaţă cu Alves în închisoarea Brians 2 pentru a aborda contestaţia prin care se cere eliberarea sa.

Martell a găsit o explicaţie pentru contradicţiile clientului său. Avocatul susţine că jucătorul a tăcut la început şi a povestit mai multe versiuni ulterior, condiţionat de teama că soţia sa ar afla că a înşelat-o.

În schimb, la un moment dat în declaraţia sa, Alves a spus chiar că, dacă nu şi-a asumat faptele, a fost pentru a „proteja” tânăra. El a mai spus că ea a fost cea care a venit la el când era la toaletă şi că, după surpriza iniţială, a decis să „meargă mai departe”.

Reclamă 4 / 0/3

Dani Alves este în închisoare de o săptămână

Deşi în cele din urmă a recunoscut că au existat relaţii sexuale, Alves a spus că a fost vorba doar de sex oral şi nu a făcut referire la penetrare, victima susţinând că acest lucru s-a produs cu violenţă. Contrar relatării inculpatului sunt urmele de lichid seminal identificate de poliţie în baie, dar şi cele găsite pe rochia şi lenjeria intimă a tinerei.

Dani Alves a fost reţinut la 20 ianuarie, el fiind acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:37 Bayer Leverkusen – Werder Bremen LIVE SCORE (18:30). Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tatăl lui Neymar și-a primit banii înapoi de la Dani Alves
Fotbal extern • 11 apr., 10:28
Tatăl lui Neymar și-a primit banii înapoi de la Dani Alves! Ce sumă a împrumutat fostul star de la Barcelona
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: "Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum"
Fotbal extern • 28 mart., 17:42
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum”
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare!
Extra • 26 mart., 16:05
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare! De ce a trebuit să fie ajutat pentru cauţiune
Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Extra • 26 mart., 11:02
„Neymar şi tatăl lui s-au sustras” Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!