Închide meniul

”Ce sunt, animal?!” Alexandru Dobroiu, noi dezvăluiri din spatele gratiilor! A stat în cameră cu un triplu campion al României, condamnat definitiv pentru omor. ”Nu credeam că există așa ceva!”

Publicat: 20 ianuarie 2022, 10:54 / Actualizat: 20 ianuarie 2022, 11:54

Reclamă
”Ce sunt, animal?!” Alexandru Dobroiu, noi dezvăluiri din spatele gratiilor! A stat în cameră cu un triplu campion al României, condamnat definitiv pentru omor. ”Nu credeam că există așa ceva!”

Alexandru Dobroiu, dezvăluiri despre Răzvan Pădurețu

Profimedia

Alexandru Dobroiu, noi dezvăluiri din spatele gratiilor

Răzvan Pădurețu a fost condamnat la trei ani și două luni de închisoare cu executare. În septembrie 2014, acesta a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă. Fostul campion cu Dinamo și Unirea Urziceni a comis un accident de circulaţie, în care un bărbat de 44 de ani și-a pierdut viața.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am stat în cameră cu Răzvan Pădurețu. Era închis pentru omor din culpă. Ce crezi? Era unul mort pe mijlocul străzii, întuneric afară, a dat peste el. I-a dat un an și trei luni, a făcut mult mai puțin decât mine, că a ieșit la muncă. Eu nu am ieșit la muncă!

Te puneau șase, șapte ore să cureți ceapă, cartofi și dovlecei pentru patru zile câștig pe lună! După ce că sunt eu chinuit aici, vai de capul meu, mă chinui și tu, mă umilești.

Auzi cum ne spuneau, colete. Noi, deținuții care ieșeam la muncă, eram colete, așa ne spuneau polițiștii. Păi eu sunt colet? Ce sunt, animal?! Ce am văzut acolo m-a șocat, nu credeam că există așa ceva. Nu era zi de la Dumnezeu să nu mă uimească ceva”, a dezvăluit Alexandru Dobroiu, potrivit playsport.ro.

Alexandru Dobroiu, dezvăluire cutremurătoare despre Marian Iancu

Fostul rapidist Alexandru Dobroiu a făcut o dezvăluire cutremurătoare despre Marian Iancu (56 ani). Aflat în închisoare din 2014, fostul patron de la Poli Timișoara a ajuns de nerecunoscut.

Reclamă

„Că tot m-ai întrebat cu cine am stat la puşcărie, am stat şi cu Iancu, de la Timişoara, e terminat, de-abia mai merge”, a dezvăluit Alexandru Ionuţ Dobroiu, potrivit playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și