Închide meniul

Ce surpriză de Paște i-a pregătit Simona Halep lui Toni Iuruc. „Simo”, cadou superb pentru soțul ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2022, 17:47

Ce surpriză de Paște i-a pregătit Simona Halep lui Toni Iuruc. „Simo, cadou superb pentru soțul ei

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram Simona Halep

Simona Halep pregătește cel mai frumos cadou de Paște pentru Toni Iuruc. Cea mai bună jucătoare de tenis din România plănuiește să cumpere o casă pe Coasta de Azur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Toni Iuruc au vizitat în ultima perioadă mai multe case de pe Coasta de Azur, potrivit prosport.ro. Cuplul și-ar dori să aibă un imobil în zonă, iar Halep a apelat deja la agenții imobiliari, mai notează sursa citată.

Simona Halep, cadou de Paște pentru Toni Iuruc

Simona Halep e recunoscută pentru investițiile sale în imobiliare. În ianuarie, jucătoarea de tenis a început construcţia la al treilea hotel, după cele pe care le deţine în Braşov şi în Poiana Braşov. Acesta va fi ridicat în apropierea plajei din Năvodari şi se anunţă a fi unul de lux.

Potrivit wowbiz.ro, Primăria Năvodari a emis autorizaţiile necesare pentru construirea imobilului cu trei etaje.

Anul trecut, Simona a inaugurat şi un complex rezidenţial din Mamaia, la care şef de şantier a fost chiar fratele ei. Anasamblul de apartamente este situat foarte aproape de plajă, într-o zonă selectă, în partea de nord a staţiunii Mamaia.

Reclamă

Simona Halep, apariție de 5 stele înainte de Paște

Simona Halep a dat racheta de tenis pe ținute elegante. Campioana noastră a relizat o ședință foto încântătoare la Academia lui Patrick Mouratoglou. „Biroul de azi a arătat diferit!”, a scris Simo, alături de imaginile de senzație.

Simona Halep, încasări astronomice din tenis

Simona Halep a ajuns la aproape 38 de milioane de dolari câștigate din tenis. Simo este pe locul 4 în topul încasărilor all-time, dar s-a apropiat și mai mult de rusoaica Maria Sharapova, care a câștigat aproximativ 38,8 milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Primele două locuri în topul încasărilor all-time din tenis sunt ocupate de celebrele surori Venus și Serena Williams. Halep ar avea șanse teoretice să o întreacă pe Venus, care a strâns o avere de 42 de milioane de dolari, dar Serena Williams este la alt nivel! De-a lungul carierei, legendara jucătoare din SUA a câștigat aproape 95 de milioane de dolari!

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și