Închide meniul

Ce surpriză de Paște i-a pregătit Simona Halep lui Toni Iuruc. „Simo”, cadou superb pentru soțul ei

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2022, 17:47

Reclamă
Ce surpriză de Paște i-a pregătit Simona Halep lui Toni Iuruc. „Simo, cadou superb pentru soțul ei

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram Simona Halep

Simona Halep pregătește cel mai frumos cadou de Paște pentru Toni Iuruc. Cea mai bună jucătoare de tenis din România plănuiește să cumpere o casă pe Coasta de Azur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Toni Iuruc au vizitat în ultima perioadă mai multe case de pe Coasta de Azur, potrivit prosport.ro. Cuplul și-ar dori să aibă un imobil în zonă, iar Halep a apelat deja la agenții imobiliari, mai notează sursa citată.

Simona Halep, cadou de Paște pentru Toni Iuruc

Simona Halep e recunoscută pentru investițiile sale în imobiliare. În ianuarie, jucătoarea de tenis a început construcţia la al treilea hotel, după cele pe care le deţine în Braşov şi în Poiana Braşov. Acesta va fi ridicat în apropierea plajei din Năvodari şi se anunţă a fi unul de lux.

Potrivit wowbiz.ro, Primăria Năvodari a emis autorizaţiile necesare pentru construirea imobilului cu trei etaje.

Anul trecut, Simona a inaugurat şi un complex rezidenţial din Mamaia, la care şef de şantier a fost chiar fratele ei. Anasamblul de apartamente este situat foarte aproape de plajă, într-o zonă selectă, în partea de nord a staţiunii Mamaia.

Reclamă
Reclamă

Simona Halep, apariție de 5 stele înainte de Paște

Simona Halep a dat racheta de tenis pe ținute elegante. Campioana noastră a relizat o ședință foto încântătoare la Academia lui Patrick Mouratoglou. „Biroul de azi a arătat diferit!”, a scris Simo, alături de imaginile de senzație.

Simona Halep, încasări astronomice din tenis

Simona Halep a ajuns la aproape 38 de milioane de dolari câștigate din tenis. Simo este pe locul 4 în topul încasărilor all-time, dar s-a apropiat și mai mult de rusoaica Maria Sharapova, care a câștigat aproximativ 38,8 milioane de dolari.

Reclamă

Primele două locuri în topul încasărilor all-time din tenis sunt ocupate de celebrele surori Venus și Serena Williams. Halep ar avea șanse teoretice să o întreacă pe Venus, care a strâns o avere de 42 de milioane de dolari, dar Serena Williams este la alt nivel! De-a lungul carierei, legendara jucătoare din SUA a câștigat aproape 95 de milioane de dolari!

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

„E şantaj!” Florin Prunea, acuzaţii incredibile după disputa Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „N-am fost niciodată de acord”

11:43

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Mariners – Buriram se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și