Închide meniul
Foto

„Ce treabă ai tu?” Iubita lui Horaţiu Moldovan, atacată de impresarul cu care se judecă portarul român: „Mi se pare incredibil”

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2024, 20:44

Reclamă
„Ce treabă ai tu?” Iubita lui Horaţiu Moldovan, atacată de impresarul cu care se judecă portarul român: „Mi se pare incredibil”

Iubita lui Horaţiu Moldovan, atacată de impresarul cu care se judecă portarul român

Aza Gabriela şi Horaţiu Moldovan / Instagram

Iubita lui Horaţiu Moldovan a fost atacată de impresarul cu care se judecă portarul român. Bogdan Apostu nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre Aza Gabriela.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan l-a dat în judecată pe Bogdan Apostu, care i-a fost impresar în perioada 2019 – 2023. Conflictul dintre cei doi a pornit de la o clauză din contractul încheiat între impresar și jucător.

Iubita lui Horaţiu Moldovan, atacată de impresarul cu care se judecă portarul român

Bogdan Apostu a susținut faptul că ar fi trebuit să primească de la Horațiu Moldovan 3% din toate salariile portarului, din 2021 încoace, dar și 7% din suma de transfer la Atletico Madrid.

Recent însă, Horațiu Moldovan l-a dat în judecată pe Bogdan Apostu, pe care îl acuză de șantaj. Impresarul este totuși de părere că în spatele acestei acțiuni este Aza Gabriela, iubita lui Moldovan, care, în opinia sa, l-a influențat pe portarul român de la Sassuolo.

VEZI IMAGINI CU IUBITA LUI HORAȚIU MOLDOVAN ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă

„Nu știu cine e noua iubită. Am văzut că mi-a arătat un prieten. Păi mă cunoaște ea pe mine? A ajuns iubita lui Horațiu să vorbească ea despre mine, despre Apostu?

Incredibil! Asta mi se pare incredibil. Ce treabă ai tu? Știi tu realitatea? Am sute de mesaje în care mulțumește, și declarații publice, în care el îmi mulțumește și că nu știe ce să facă ca să îmi mulțumească pentru ce am făcut pentru el.

El a încasat banii de la Rapid! Acel procent! Cam acesta este Horațiu Moldovan!”, a spus Bogdan Apostu, la fanatik.ro.

Reclamă

Horaţiu Moldovan, premiat de italieni după doar trei meciuri la Sassuolo

Horaţiu Moldovan a fost premiat de italieni, după doar trei meciuri bifate la Sassuolo. Portarul român a fost desemnat cel mai bun jucător al lunii de la formaţia din Serie B.

Horaţiu Moldovan a fost transferat de Sassuolo de la Atletico Madrid, sub formă de împrumut, în vară. Acesta şi-a dorit să se despartă de formaţia lui Diego Simeone, pentru a avea şansa să prindă cât mai multe minute pe teren.

Horaţiu Moldovan i-a impresionat imediat pe italieni. Aceştia l-au desemnat cel mai bun jucător al lunii şi au evidenţiat parada de senzaţie pe care a avut-o portarul român în duelul cu Cosenza. Moldovan a respins fabulos şutul unui adversar, din faţa porţii.

„Jucătorul lunii! Parada lui Horaţiu Moldovan din meciul cu Cosenza este cea mai bună din meciurile verzilor”, a anunţat Sassuolo, pe pagina oficială de Instagram.

Horaţiu Moldovan a devenit rapid titular la Sassuolo. Acesta a bifat trei meciuri la formaţia de Serie B, şi în acestea a reuşit să închidă perfect poarta, fără să primească vreun gol.

Fanii au reacţionat imediat, la anunţul că Horaţiu Moldovan a fost desemnat jucătorul lunii septembrie, de la Sassuolo. Aceştia sunt de părere că Atletico Madrid deja regretă faptul că l-a lăsat să plece pe portarul român.

„Atletico a pierdut un portar foarte bun”, „Buffon de România”, „Pe merit”, au fost doar câteva dintre reacţiile fanilor lui Sassuolo, la postarea de pe Instagram.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:37

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

22:30

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-1! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Baiaram a restabilit imediat egalitatea

22:18

„Îmi doresc să câștige CFR Cluj campionatul”. Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi şi a răbufnit

21:53

„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!” Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

21:46

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și